DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

25 KASIM’DA KADINA ŞİDDETE DUR DE’diler

25 KASIM’DA KADINA ŞİDDETE DUR DE’diler

ABONE OL
26 Kasım 2022 20:02
25 KASIM’DA KADINA ŞİDDETE DUR DE’diler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü; Farkındalık Etkinlikleri, Konferans, Stand Açma, Voleybol Turnuvası Faaliyetleriyle Gerçekleştirildi.

İl Müdürü Fehmi ÇELİK gerçekleştirdikleri etkinlere değinerek şu açıklamalarda bulundu;

“Bakanlığımızın himayesinde kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmalarımızı çeşitli alanlarda sürdürüyoruz. Bu bazen kamuya açık bir alanda olabilirken bazen bir öğrenci yurdunda bazen de tarihi turistik bir mekanda olabiliyor. Tek amacımız vatandaşlarımızın kadına yönelik şiddete karşı farkındalıklarının arttırılmasını sağlamaktır. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kapsamında gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizle, pankart açma faaliyetlerimizle, el broşürlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırarak şiddetin insanlık şuçu olduğunu her zaman toplumumuza bildiriyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla şiddeti sıfırlayacağımıza inancımız tamdır.

25 Kasım Kadın Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü ayrı bir öneme sahip. Bugünün önemine dikkat çekerek toplumumuzda kadınlara yönelik yaklaşımların hassasiyetle gösterilmesi ve sürdürülmesi gerektiğini vurguluyoruz. Güçlü bir aile yapısının güçlü bir toplum yapısını oluşturacağını vatandaşlarımıza aktararak ülkemizin güçlü geleceği için durmadan çalışıyoruz. Bu sebepledir ki bugün; hazırladığımız 25 Kasım farkındalık videomuzun Adıyaman Park AVM’de dijital panolardan yayınlanmasını sağladık.  İl Müftülüğümüz ile iş birliği içerisinde Çok Amaçlı Toplum Merkezimizden yararlanan kursiyerlerimize “Kadına Değer” konferansımızı düzenledik. Yine aynı şekilde Adıyaman Park AVM’de açtığımız Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık standımızla, İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığımız ile iş birliği içerisinde farkındalık çalışmalarımızı gerçekleştirdik. AVM’de bulunan mağazalarda çalışan kadınlara ve vatandaşlarımıza karanfil takdim edip el broşürlerimizi dağıtarak bilinçlendirme faaliyetlerimize katıldık. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile iş birliği içerisinde voleybol turnuvası gerçekleştirerek 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Gününe dikkat çektik.

Sayın Bakanımızın riyasetinde tüm ülke genelinde, Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda ilimiz genelinde tüm kamu kurumlarımız ile iş birliği içerisinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelemizi sürdürüyor ve sürdürmeye hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı bakanlığımızın mottosuyla “Kadına Şiddete Dur De”meye Davet Ediyor, şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.