DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“Adıyaman Bizim En Güzel Hikâyemiz”

“Adıyaman Bizim En Güzel Hikâyemiz”

ABONE OL
12 Kasım 2022 20:14
“Adıyaman Bizim En Güzel Hikâyemiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Başkan Dağtekin’den Köy Ziyaretleri

“Adıyaman Bizim En Güzel Hikâyemiz”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin beraberinde Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Başkan Yardımcısı Veysel Akyol ve İl Genel Meclis Üyesi Zeynal Özbilgin ile birlikte köy ziyaretleri kapsamında Kemerkaya ve Kalburcu Köylerini ziyaret etti.

Köy Muhtarları ve AK Parti Köy Temsilcileri tarafından karşılanan AK Parti heyeti ilk olarak Kemerkaya Köyü’nü ziyaret ederek Muhtar Ebubekir Topbaş ve köy sakinleriyle bir araya geldi. Köylerin sorun ve talepleri üzerine istişarelerde bulunan Başkan Dağtekin ve AK Parti heyetine köy halkı tarafından bugüne kadar yapılan hizmetlerden ötürü teşekkürlerini sundular. Daha sonra köy halkını evlerinde ziyaret eden Başkan Dağtekin, hane halkıyla yakından ilgilenerek taleplerini dinledi. Adıyaman’ı karış karış gezdiklerini ifade eden Başkan Dağtekin “ Gezdiğimiz köylerde vatandaşlarımız AK Parti döneminde yapılan hizmetlerin farkında. Bizler de Adıyaman’ımızın mutlu ve müreffeh yarınları için yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra Kalburcu köyüne geçen AK Parti heyetini; Köy Muhtarı Musa Duymaz, AK Parti Köy Temsilcisi Abuzer Duymaz ve köy halkı karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette köyün sorunlarını dinleyen ve tek tek not alan Başkan Dağtekin, AK Yatırımların bundan önce olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini, 2023’den sonra da  bu hamlelerin devamı için istikrarın sürmesi gerektiğine  işaret etti.

Köy ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirme yapan Başkan Dağtekin “Kırsaldaki sorunların daha net bir şekilde tespit edilmesi amacıyla muhtarlarla, temsilcilerimizle ve köy halkı ile birebir görüşme fırsatı buluyoruz. Bu sayede başta içme suyu, kanalizasyon,  köy odası, taziye evi, köy meydanı, sağlık ocağı ve okul dersliklerinin yeterli olup olmadığı hakkında bilgi alıyoruz. Hamdolsun bunlarla ilgili şua ana kadar ciddi sıkıntılarımız olmadı. Kırsal bölgelere yapılan yatırımlardan vatandaşlarımız oldukça memnun. İnşallah bu hizmetlerimiz bundan sonra da aratarak devam edecektir. Adıyaman bizim en güzel hikâyemiz. AK Teşkilatlar olarak Adıyaman için çalışmaktan hiç yorulmadık, yorulmayacağız. Bizleri en güzel şekilde karşılayan ve her sohbet ortamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini ve muhabbetlerinin yanı sıra bizlere olan ilgileri ve güzel temennileri için her bir kardeşimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.