Adıyaman İl Genel Meclisi’nde yapılan başkanlık seçiminde Mehmet Kılınç 15 oy alarak başkanlığa seçildi. Mevcut başkan Mehmet Can Erdoğan ise 13 oy aldı.
Adıyaman İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde, Mehmet Kılınç 15 oy alarak İl Meclisi Başkanlığı’na seçildi. Mevcut başkan Mehmet Can Erdoğan 13 oy aldı. Oylama sonucunun açıklanmasının ardından meclis üyeleri, sürecin demokratik ve düzenli bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.
Başkan Kılınç, göreve başlamasının ardından meclis çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Kılınç, “İlimiz için hep birlikte çalışacağız. Meclis üyelerimizle uyum içinde projeleri hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
Meclis üyeleri, seçim sonucuna saygı duyduklarını ve yeni başkanın çalışmalarını destekleyeceklerini kaydetti.
Kaynak : PERRE
ADIYAMAN
10 saat önceADIYAMAN
10 saat önceADIYAMAN
10 saat önceADIYAMAN
10 saat önceADIYAMAN
10 saat önceEĞİTİM
10 saat önceSİYASET
10 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17176 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13922 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11425 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8737 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7965 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.