DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ADIYAMAN TANITIMI İSE REÇETE MEHMET AZİZ ÇELİK

ADIYAMAN TANITIMI İSE REÇETE MEHMET AZİZ ÇELİK

ABONE OL
2 Kasım 2022 10:40
ADIYAMAN TANITIMI İSE REÇETE MEHMET AZİZ ÇELİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

ADIYAMANDA SPORUN ALTIN ÇOCUĞU “ MEHMET AZİZ ÇELİK”

Son yıllarda spor adına ilimizde akla ilk gelen isimlerden Mehmet Aziz ÇELİK.

İlimizde faaliyet gösteren başta futbol olmak üzere hemen hemen sporun her dalına gizlice yaptığı yardımlarla amatör branşların tutunmaya çalıştığı bu dönemde tartışmasız tanıyan, tanımayan tüm spor kamuoyunun takdirini alan Mehmet Aziz ÇELİK.

 

Aynı zamanda bürokrat olan, yıllardan beridir İl Özel İdare KÖYDES Koordinasyon Yetkilisi olarak görev yapan ÇELİK, yıllardan beridir Adıyaman isminin Bakanlıklarda da takdir edilmesine katkı sunmakta. İlçelerle yapmış olduğu başarılı iletişim ve koordinasyon ile yıllardır Bakanlıklarda ilimizin düzenli tırmanışına katkıda bulunmakta. Aynı zamanda yıllardan beridir ilimizde inşaat sektöründe adını duyurmuş ve yapmış olduğu sosyal konutlarda birçok vatandaşımız ikamet etmekte. Ve iş hayatında da saygın, kabul görmüş,  kredisi yüksek bir iş insanı olarak devam etmekte. Mütevazi, gösterişten uzak bir hayat yaşayan Çelik, sadece spor ve sporcuya değil aksine yerel halk içerisinde kat be kat daha çok sevilen ve takdir edilen biridir. Yılın her döneminde maddi durumu iyi olmayan, hasta olan, dul, öksüz ve yetim, öğrencilere, kimsesizlere yardımını esirgemeyen, yardım talep edenleri geri çevirmeyen biri olarak dikkat çekmektedir.

 

Konumuza dönecek olursak ÇELİK,   spor alanında ilimizle sınırlı kalmayarak, il dışında ilimizi çeşitli müsabaka ve tertiplerde tanıtımına katkı vererek ADIYAMAN isminin tanıtılmasına vesile olmuştur. Kaldı ki 2021 yılı Ekim ayında Antalya ilinde düzenlenen 11. Atatürk Bahar Adıyaman Özel Turnuvasında yer almış ve ilimizden milletvekillerinin de katıldığı programda bizzat yer alarak ilimizin tanıtılmasında maddi ve manevi olarak ön saflarda yerini almıştır. Adıyaman ili Turnuvaya damgasını vurmuştu, Türkiye genelinde turnuvadan bahsedilmişti. Geçtiğimiz hafta 12. si Antalya’da düzenlenen ve Kosova ülkesinin ev sahipliği yaptığı Atatürk Bahar Turnuvası’na Mehmet Aziz Çelik davet edilmiş ve önceki dönem Gençlik Spor Bakan Yardımcılığı yapmış ve şimdi Prizen Belediye Başkan Vekilinden özel şilt ve madalya almıştır. Çelik de Kosova Kabashi Masterler Başkanına ülkemiz adına şilt ve madalya takdim etti. Ayrıca 2023 yılı 15. Atatürk Bahar Turnuvası için sponsorluk anlaşması sağlamış olup, önümüzdeki yıl ekim ayında düzenlenecek olan turnuvaya 15. Atatürk Bahar Adıyaman MEHMET AZİZ ÇELİK ÖZEL turnuvası adı verilmiştir.

İlimizin tanıtımı için yüzbinlerce lira harcanan tanıtımlara karşın sadece bir ilde değil yurt içi ve yurt dışından gelecek olan takımlara ev sahipliği yapacak olan ve ilimizi başarılı şekilde tanıtacağından zerre şüphe etmediğimiz başarılı hemşehrimiz ADIYAMAN’DA SPORUN ALTIN ÇOCUĞU “MEHMET AZİZ ÇELİK”. Yolun, bahtın açık olsun. Başarılar dileriz.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.