DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ADIYAMAN VALİSİ MAHMUT ÇUHADAR’IN;“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJI

ADIYAMAN VALİSİ MAHMUT ÇUHADAR’IN;“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJI

ABONE OL
29 Ağustos 2022 18:19
ADIYAMAN VALİSİ MAHMUT ÇUHADAR’IN;“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Aziz milletimizin şanlı tarihimizdeki sayısız zaferlerinden biri olan, her türlü imkâna sahip işgalci güçlere karşı şanlı bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Anadolu’nun ebedi vatanımız olmasını sağlayan, Malazgirt Zaferi’nin kazanıldığı ve İstiklal Mücadelemizin en önemli dönüm noktası olan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı Ağustos ayının son haftasını “Zafer Haftası” olarak büyük bir gururla kutlamaktayız.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir.” 30 Ağustos Zafer Bayramı da milletimizin ve ordumuzun büyük fedakârlıklarla verdiği bağımsızlık mücadelesinin ve vatan sevgisinin tüm dünyaya yayıldığı bir dönem olarak tarihe geçmiştir. Bu zaferle birlikte ülkemizi parçalamak isteyen emperyalist güçler, aziz milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmış ve hezimete uğramışlardır.

Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zaferi, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Her karışı kanla sulanmış bu vatanın kahraman evlatları olduğu sürece tarihin en şerefli milleti yeni destanlar yazmaya devam edecektir. Kökümüz mazide, gözümüz atide. Bugün böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev aynı şuur ve ruhla, ecdadımızın emaneti vatanımıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Milletimiz dün olduğu gibi bugün de geçmişten aldığı ilhamla bu mukaddes emanetin sorumluluğunu milli birlik ve beraberlik şuuru içinde hür ve bağımsız yaşama kararlılığını ilelebet sürdürecektir.

Bu inanç ve coşkuyla, iki şanlı muzafferiyetin yıldönümünde ebedi başbuğ Sultan Alparslan’ı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yad ediyor, kanlarıyla destan, cesaretleriyle tarih yazarak bizlere bu toprakları vatan bırakan tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve Adıyamanlı vatandaşlarımızın Zafer Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.