Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen sera projesinde başvuru süreci sürüyor. Kadın ve genç çiftçilere öncelik tanınan projeye müracaatlar İl ve İlçe müdürlükleri aracılığıyla yapılıyor.
Adıyaman’da üretimin artırılması amacıyla hayata geçirilen sera projesi kapsamında başvurular devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, üreticilerin kayıtlı oldukları İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.
Başvuru şartlarına göre kadın çiftçiler öncelikli olacak. Ayrıca 18-40 yaş aralığındaki genç çiftçilere öncelik verilecek. Projeden daha önce yararlanmamış olan üreticiler ile sebze yetiştiriciliği yapan çiftçiler de değerlendirmede avantajlı olacak.
Başvurular, üreticilerin kayıtlı oldukları İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine yapılacak. Merkez ilçe başvurularının ise Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde 113 numaralı odaya şahsen gerçekleştirileceği bildirildi.
Projeden faydalanmak isteyen üreticilerin 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu kapsamında gerekli izinleri alması gerektiği hatırlatıldı.
Kaynak : PERRE
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceİLÇELER
20 dakika önceADIYAMAN
22 dakika önceSİYASET
26 dakika önceADIYAMAN
18 saat önceEKONOMİ
18 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17199 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13966 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11449 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8756 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7978 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.