DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“ADIYAMAN’IN GELECEĞİ VE AKALP” KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.

“ADIYAMAN’IN GELECEĞİ VE AKALP” KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.

ABONE OL
21 Ağustos 2022 19:19
“ADIYAMAN’IN GELECEĞİ VE AKALP” KONULU TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Kalkınma Platformu (AKALP) Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetiminde bulunan diğer STK Başkanları ve vatandaşlar ile Adıyaman’ın geleceği hakkında “Adıyaman’ın Geleceği ve AKALP ” Konulu bir toplantı ile Belediye Konferans Salonunda bir araya geldi. Toplantı Saygı duruşu ve istiklal Marşının ardından divan oluşturularak başladı.

Adıyaman’ın yerel konuları ve Geleceği hakkında açılış konuşması yapan AKALP Başkanı Dişkaya, “Adıyaman Kalkınma Platformu olarak, bizim derdimiz ADIYAMAN in tamamıdır insanların refahı mutlu olmasıdır. Parti, makam ve mevki derdiyle olaylara bakmayız. Ölçümüz HAK ve DOĞRU olandır. Organize Sanayi Bölgesi ilimize gelen işadamlarına tahsis edilseydi kurulacak fabrikalar il genelinde işsizliği bitirirdi. Tren ile gelse, otoban olsa, üretim mamulleri daha ucuza ve hızla sevk olur ilin üreteni kazanır. Bir şehir hastanemiz yapılsa sağlıkta dışarıdan hasta alırız tek hastanede hastalar üst üste yetmiyor. Tütünde pratik basit ve yasal bir yol bulunsa tütünden ile para girer. Kooperatif işi uygulamada sorun yaşıyor. 20 yıldır oldu olacak denen sulama barajları kanalları bitirilseydi arazi sulanır yılda 2-3 ürün elde eden çiftçi para kazanırdı il insanı mutlu olurdu. Sırf ilimizdeki mağaralar yeraltı şehirleri kanyonlar Nemrut Dağı tam işlenebilse milyonlarca turist gelir ve halk kazanırdı.” Dedi.

Ayrıca, Başkan Dişkaya AKALP olarak bu toplantı ile yetinmeyip, daha farklı ortamlarda ve gündemlerle toplantılar yaparak Adıyaman’ın Geleceğine katkıda bulunacaklarını söyledi.

Başkan Dişkaya’nın açılış konuşmasından sonra söz alan STK Başkanları ve vatandaşlar Adıyaman’ın Yerel sorunları ve geleceği hakkında istek ve taleplerini konuşma kürsüsünde ve dağıtılan kartlara yazarak dile getirdiler. Olumlu ve samimi bir havada geçen toplantı Başkan Dişkaya’nın teşekkür ve veda konuşmasıyla tamamlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.