DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ADYÜ’de ‘Sıfırdan Zirveye Başarı Hikayeleri’ adlı program düzenlendi

ADYÜ’de ‘Sıfırdan Zirveye Başarı Hikayeleri’ adlı program düzenlendi

ABONE OL
23 Kasım 2022 21:06
ADYÜ’de ‘Sıfırdan Zirveye Başarı Hikayeleri’ adlı program düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Sıfırdan Zirveye Başarı Hikayeleri” adlı program gerçekleştirildi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu ve ADYÜ Genç Kariyer Topluluğunun katkılarıyla Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu, Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Zuhal Karagöz Genç, Üniversite akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Yolcu’nun yaptığı program, geniş bir katılıma sahne oldu.

Program, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Oruç’un konuşmaları ile devam etti.

Rektör Turgut, “Allah verirse verir, kartopu gider, büyür gider. Onun var benim neden yok?’ demeye gerek yok. Önce fiili dua yani çalışmak, ardından da kavli dua etmek lazım. Emekler boşa gitmez. Sıfırın haricinde eksilerden nasıl zirveye gelindiğini bugün konuklarımızdan dinleyeceğiz. Umarım siz değerli evlatlarımın kariyer yolculuklarında faydalı bir etkinlik olur.” dedi.

Başkan Vekili Ramazan Oruç ise, programa katılan iş adamlarına ve öğrencilere teşekkür etti.

Protokol konuşmaların ardından iş adamları Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, Arsemia Helva Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Dost ve Tek Lezzet Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kösemen tarafından kariyer yolculuklarına ilişkin bilgiler verildi.

Program sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.