DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AGC VE AKALP BAŞKANI ZEKİ DİŞKAYA’DAN DEVLET GİBİ DEVLET BAHÇELİ’YE TAM DESTEK

AGC VE AKALP BAŞKANI ZEKİ DİŞKAYA’DAN DEVLET GİBİ DEVLET BAHÇELİ’YE TAM DESTEK

ABONE OL
26 Temmuz 2022 13:16
AGC VE AKALP BAŞKANI ZEKİ DİŞKAYA’DAN DEVLET GİBİ DEVLET BAHÇELİ’YE TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Sayın Devlet BAHÇELİ Bey ve DEVLET ADAMLIĞI.

MHP il başkanlığım sırasında BAŞBUĞUM hak dünyaya göç etmiş idi. Makamı cennet olsun inşallah

Ve ben yapılan kurultayda Sayın Tuğrul TÜRKEŞ beyin merkez listesinde idim.

Siyaseten duruşumu herkes bilir he dedim mi sözümden dönmem dönemem. O zaman bana işine bak dendiyse de benim tavrım netti. Çok sürmedi BEKLEDİĞİMİZ GİBİ GÖREVDEN ALINDIK.

Sayın Devlet BAHÇELİ beyin gelişi bizim görevden alınıp adeta kabuğumuza çekilme tarihi oldu.

Evet, Sayın genel başkanımın bu kadar siyaseten karşısında olmuş karşı listelerde yer almış birisi olarak bugün diyorum ki:

Sayın Devlet BAHÇELİ tam bir Devlet Adamı olduğunu ortaya koymuştur.

Sayın Recep Tayyip ERDOGAN beyin etrafını çe pe çevre çeviren o günün yol arkadaşları AÇILIM Sürecini, andımızın kaldırılmasını, hatta tabelalarda TC nın kaldırılması gündeme gelmiş sınırda çadırlar kurulup sözde af ilan edilmiş. Iraktan kobaniye günümüz malum peşmergeler geçirilmiş yetmemiş lahmacunlar ısmarlanmış ve öyle ki Dolmabahçe de birileri sanki bir kesimin temsilcisi gibi imza atarcasına toplanmış ve vahim hadiseler peş peşe yaşanır olmuş idi.

Ta ki 15 TEMMUZ ihaneti patlak verene kadar bu ihanet Milletten Osmanlı tokadı yiyip ters yüz edilince bir çok hain gün yüzüne çıkmış oldu. Öyle bir ihanet ve çember oluşmuş ki YAVERLER FETOCU ötesini siz düşünün. SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEY tam bu esnada devlet adamlığını sonuna kadar ortaya koymuş kayıtsız ve şartsız sizi destekliyeceyiz diyerek bu hain girişimlere set çekmiştir.

Bu duruştan sonra Milli duruşlar gözle görülür hale gelmiş TÜRK DÜNYASIYLA ilişkiler başlamış. TÜRK BİRLİĞİNE DOĞRU SAĞLAM ADIMLAR ATILMAYA BAŞLANMIŞ. İHALAR SİHALAR TANKLAR TOPLAR YERLİ SAVUNMA SANAYİİNDE ÜLKE ŞAHA KALKMIŞTIR.

Mavi VATAN denmiş haklarımız alınmaya başlanmış, Egede Yunana haddini bil denmiş, yıllardır ülkenin baş belası olan TERÖR ülke içinde bitirilme noktasına getirilmiş SURİYEDE SİNSİCE kurulmak istenen ikinci devletçik alanının önüne set çekilmiş ORDUMUZ Suriye ye girerek bunu engellemiştir.

ÜLKE PARAMPARÇA EDİLMEK İSTENDİĞİ BİR ANDA GERÇEK DEVLET ADAMI OLAN DEVLET BAHÇELİ DEVREYE GİRMİŞ VE BÜTÜN HAÇLI OYUNLARINI PARAM PARÇA ETMİŞTİR. BAKANLIK İSTEMEM MAKAM İSTEMEM HİÇ BİR ŞEY İSTEMEM DİYEREK GERÇEK VATAN SEVGİSİNİ DERİNLİĞİNİ UFUK DERİNLİĞİNİ VE DEVLET ADAMLIĞINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYMUŞ ve çıkar koltuk menfaat için ona buna kur yapan bazılarına da derin bir ders vermiştir.

Evet, Sayın devlet BAHÇELİ Bey tarihin sayfalarına altın harflerle onurlu yerini alacaktır.

SAYIN GENELBAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ BİLSİNLERKİ ONUN DURUŞUNU YAPTIKLARINI ÜLKEYİ TEHLİKELİ UÇURUMLARDAN ÇEKİP ALDIĞINI SİYASETEN YAPTIKLARININ OY ALMAK İÇİN DEĞİL ÖNCE VATANI HAİNLERDEN SATANLARDAN KURTARMAK VE TEMİZLEMEK OLDUĞUNU BEN VE BENİM GİBİ BİLEN GÖZLEMLEYEN MİLYONLARIN OLDUĞUNA İNANIRIM. ÜLKEMİZE BİRLİK BERABERLİK DİLERİM.

Zeki DİŞKAYA. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti ve Adıyaman Kalkındırma PLATFORMU BAŞKANI.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.