AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt ve beraberindeki heyet, Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal’ı ziyaret ederek ilçenin ihtiyaçları ve yatırımlar üzerine istişarelerde bulundu.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. Resul Kurt, AK Parti İl Başkan Vekili Fehmi Yılmaz, Kahta Belediye Başkanı M. Can Hallaç, İl Başkan Yardımcıları Burak Kızılbay ve Veysel Akyol, İl Genel Meclis Üyesi Turan Yıldırım, AK Parti Kahta İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Güzel ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Kahta’nın ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ve vatandaşların beklentileri ele alınarak ilçenin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar üzerine kapsamlı istişarelerde bulunuldu.
Milletvekili Kurt, kamu kurumları, yerel yönetimler ve teşkilatın güçlü bir koordinasyon içerisinde çalıştığını belirterek, “Kahta’mızın her alanda daha ileriye taşınması, hemşehrilerimizin hayatına dokunan hizmetlerin artarak devam etmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.
Nazik ev sahipliği dolayısıyla Kaymakam Soysal’a teşekkür eden Kurt, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Kaynak : PERRE
ADIYAMAN
47 dakika önceADIYAMAN
1 saat önceSPOR
1 saat önceASAYİŞ
1 saat önceKÜLTÜR
1 saat önceASAYİŞ
1 saat önceİLÇELER
8 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17224 kez okundu
2
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11472 kez okundu
3
GÖLBAŞI KÖY YOLLARINA KONFOR GELDİ
10359 kez okundu
4
HEDEF 4 VEKİLMİ YOKSA 2 VEKİLMİ?
6536 kez okundu
5
Hayırsever Erdemoğlu Ailesi’nden Gölbaşı İlçemize 16 Derslikli Fen Lisesi…
6495 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.