DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AMATÖR SPOR HAFTASI COŞKUYLA BAŞLADI

AMATÖR SPOR HAFTASI COŞKUYLA BAŞLADI

ABONE OL
3 Ekim 2022 20:34
AMATÖR SPOR HAFTASI COŞKUYLA BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan ve insanları sporla daha çok buluşturmak amacıyla  düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, kutlamaları düzenlenen törenlerle başladı.

Adıyaman’da 3 – 9 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri, Sümerevler Atletizm Pistinde düzenlenen açılış töreninde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, sporcular, gençler ve öğrencilerin katıldığı açılış törenlerinin ardından 17 farklı spor branşının sporcuları, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve il protokolünün de katılımı aktiviteleri hep birlikte başlattı.

Adıyaman halkını spora teşvik etmek için tüm spor tesislerinin sporseverlere açık olduğuna dikkat çeken Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar;”Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması ve sporda farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen tüm faaliyetlerle gençlerin ve halkımızın spor yapmasını teşvik ediyoruz. Umarım sağlıklı bir yaşam için hep birlikte daha fazla spor yapan bir kent olarak tesislerimizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından açılan spor eğitim faaliyetlerine ilgiyi artırmak suretiyle daha fazla katılım sağlarız. Adıyaman, halkı spor yapan bir kent olmayı başarmıştır” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.