DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ATSO ile Özel Park Hospital Hastanesi arasında protokol imzalandı

ATSO ile Özel Park Hospital Hastanesi arasında protokol imzalandı

ABONE OL
23 Kasım 2022 21:09
ATSO ile Özel Park Hospital Hastanesi arasında protokol imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol ile ATSO personeli ve üyeleri Özel Park Hospital Hastanesinin hizmetlerinden avantajlı faydalanabilecek.

ATSO, üyelerinin kaliteli ve indirimli hizmet almaları için yapmış olduğu hizmet anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Yapılan anlaşma çerçevesinde ATSO’ya üye firmalar Özel Adıyaman Park Hospital Hastanesi hizmetlerinden yüzde 30 indirimli faydalanabilecekler.

ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu, Özel Park Hospital Hastanesi Müdürü Mehmet Dal ile protokole imza attı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu,”Odamız üyelerine daha kaliteli hizmet sunmak adına yürüttüğümüz çalışmalarımız kapsamında, üyelerimize fayda sağlayacak ve onlara her alanda destek olmak amacı ile Odamız ve işbirliği yaptığımız firmalar arasında indirim protokolleri gerçekleştirmekteyiz. Özel Park Hospital Hastanesi ile gerçekleştirdiğimiz indirim protokolü gereği, oda çalışanları ve üyelerimiz ve 1. derece yakınları indirimden faydalanabilecekler. Üyelerimizin yanı sıra personelimiz veya yakını olduğunu tanzim ederek resmi kimlik belgesi ve üye kartları ile birlikte belgeleyen kişilere sözleşmede tanımlı (yüzde  30) oranında indirim yapılacaktır. Tüm üyelerimize ve çalışanlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Özel Park Hospital Hastanesi Müdürü Mehmet Dal ise, ATSO ile özel indirimli protokol yapmaktan mutluluk duyduklarını ve sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.