DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ATSO Yönetimi Vali Çuhadar ve Belediye Başkanı Kılınç’ı Ziyaret Etti

ATSO Yönetimi Vali Çuhadar ve Belediye Başkanı Kılınç’ı Ziyaret Etti

ABONE OL
26 Ekim 2022 11:56
ATSO Yönetimi Vali Çuhadar ve Belediye Başkanı Kılınç’ı Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleri, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ı ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimler sonrası göreve gelen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleri Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ı ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı ziyaret etti.

Ziyarete, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eroğlu, İsmet Atay, Abdurrahman Şan, Ahmet Genç, Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, Nazım Serdar Kaynak katılırken Genel Sekreter Ahmet Çakır da hazır bulundu.

ATSO Yönetim Kurulu ilk olarak Vali Mahmut Çuhadar’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu, Yönetim Kurulu olarak yeni dönemde ATSO gibi saygın bir kurumu başarıyla temsil etmek için daha çok çaba sarf edeceklerini ifade ederek kabul için Vali Mahmut Çuhadar’a teşekkür etti.

Ziyarette Vali Mahmut Çuhadar, Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Torunoğlu’nu ve yeni yönetimi tebrik ederek, başarılar diledi.

ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu ve beraberindeki heyet ikinci ziyaretini ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a yaptı.

ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu’nu ve yeni yönetimini kutlayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette ATSO’nun koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren ASGEM’in işlerliğinin arttırılması konusunda fikir alışverişinde bulunulurken coğrafi işaretli ürün ve markalaşma konusunda belediye ve ATSO’nun işbirliğiyle çalışmalar yürütülmesi konuşuldu.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ziyaret anısına ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu’na hediye takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.