DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAKAN YARDIMCISI ÖNCÜ ADIYAMAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAKAN YARDIMCISI ÖNCÜ ADIYAMAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

ABONE OL
4 Ağustos 2022 13:32
BAKAN YARDIMCISI ÖNCÜ ADIYAMAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü hafta sonunda ilimize ziyaret gerçekleştirerek bir dizi temaslarda bulundu.

Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü ilk olarak Adıyaman Valiliğine ziyaret gerçekleştirerek Vali Mahmut Çuhadar ile bir araya geldi. Vali Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaretinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne geçerek İl Müdürü, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımlarıyla toplantı düzenledi. Yapılan çalışmalar hakkında brifing aldıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi.

Engelli, Yaşlı, Çocuk, Kadın ve Şehit Yakınlarına yönelik verilen hizmetleri yerinde incelemek üzere ilk olarak Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine ardından Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine bağlı çocuk evlerine, Adıyaman Çocuk Evleri Sitesine, Şehit Fatih Doğan’ın ailesine, Kadına Yönelik Hizmet veren İl Müdürlüğüne Bağlı kuruluşlara ve son olarak evde bakım desteğinden yararlanan ailelere ziyaretler etti.

Adıyaman’da Bakanlık tarafından hizmet verilen her kesimden vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Av. Fatma Öncü misafirperverliklerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.