DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Başarılı Olan Öğrencilere Adıyaman BİL Koleji’nden Ödül

Başarılı Olan Öğrencilere Adıyaman BİL Koleji’nden Ödül

ABONE OL
6 Eylül 2022 12:17
Başarılı Olan Öğrencilere Adıyaman BİL Koleji’nden Ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Okul Başarısı Hayatını Değiştirdi

Başarılı Olan Öğrencilere Adıyaman BİL Koleji’nden Ödül

Adıyaman’da özel okullar arasında şampiyonluğu elinde tutan BİL Koleji, Türkiye 129’uncusu olan ve Boğaziçi Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine yerleşen Muhammed Efe Özavcı’yı başarı plaketi ve cep telefonu ile ödüllendirdi.

İlimizde özel okullar arasında en çok üniversiteye öğrenci yerleştiren BİL Koleji, başarısıyla hem öğrencilerin hem de velilerin en çok tercih ettiği kurumlar arasında yer alıyor. Her geçen gün kadrosunu güçlendiren, sunduğu kaliteli eğitim ile adından söz ettiren, başarıdan başarıya koşan BİL Koleji, ilklere imza atmaya devam ediyor.

Okullarındaki öğrencilerin üniversite tercihlerinde istedikleri bölümlere yerleştiğini vurgulayan Okul Müdürü Abdurrahman Çoban; “Bizler çocuklarımıza ilk olarak iyi bir insan olmalarını öğretmeliyiz. Eğitim kurumlarımız her şeyden önce öğrencilerimizle birebir ilgilenmektedir. BİL Kolejleri 1995’te BİL Holding bünyesinde BİL Dershaneleri olarak kuruldu. Holding bünyesine 2003’te Türkiye’nin en büyük Vakıf üniversitesi olan İstanbul Aydın Üniversitesi ve 2013’te Kıbrıs İlim Üniversitesi dahil oldu. 2012’de dershanelerin dönüşümüyle BİL Dershaneleri, BİL Kolejleri oldu. Adıyaman’a böyle kapsamlı bir eğitim kurumunu kazandırdığımız için çok mutluyuz. Öğrencilerimizin sadece bilgi ağırlıklı eğitim almasını istemiyoruz. Öğrencilerimizin akademik öğrenimlerini sportif ve sanatsal faaliyetlerle destekleyip, manevi değerlerine sahip çıkan bireyler haline gelerek çok yönlü bir kişiliğe sahip olmalarını hedefliyoruz. Bu yılda üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerimize çeşitli hediyelerimizi takdim ettik. Üniversite hayatına adım atan öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Yeni eğitim yılıyla birlikte uzun soluklu yeni bir yola çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Adıyaman BİL Koleji, ilimiz eğitimine inovatif yaklaşımları ile yeni bir soluk kazandırmaktadır. 2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.