DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Başkan Aydın: Yangın yerine dönen bu coğrafyada ayakta durabilen tek ülke Türkiye’dir

Başkan Aydın: Yangın yerine dönen bu coğrafyada ayakta durabilen tek ülke Türkiye’dir

ABONE OL
15 Temmuz 2022 17:48
Başkan Aydın: Yangın yerine dönen bu coğrafyada ayakta durabilen tek ülke Türkiye’dir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Dünya’yı etkisi altına alan pandemi sonrası insanlar rahat bir nefes aldığını ve yangın yerine dönen bu coğrafyada ayakları üstüne duran tek bir ülke Türkiye olduğunu söyledi.

2023’de milletin takdiri ile yeniden bir tarih yazacaklarını belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millete, ümmete ve tüm mazlumlara umut olacaklarını söyledi.

“Ya tarih olacaksınız ya da tarih yazacaksınız”

Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle aksayan tahıl ürünlerinin Afrika ve Avrupa’ya nasıl sevk edileceği konuşulurken ayakları üzerinde durabilen güçlü bir Türkiye olduğunu hatırlatan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın,”Başkan Aydın, iki yılı aşkın süredir tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandemi sonrası insanlar rahat bir nefes alabildi. Dünya pandemi sonrasında kuzeyde savaş ile güneyde terör daha güneyde ülkeler birbirine girmiş bölünmüş ve parçalanmış bir Dünya ile karşı karşıya kaldı. Bu yangın yerine dönen bu coğrafyada ayakları üstüne duran tek bir ülke Türkiye’dir. Bütün Müslümanlara, mazlumlara ve mağdurlara umut olan tek bir lider var oda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kutlu davada Kritik dönem ve tarihi süreçlerde vardır ülkeler için o süreçlerde bir tercih yapmak zorundadır Milletler. Ya tarih olacaksınız ya da tarih yazacaksınız. Türkiye Cumhuriyeti olarak 2023’de milletimizin takdiri ile yeniden bir tarih yazacağız. Cumhurbaşkanımız liderliğinde milletimize, ümmete ve tüm mazlumlara umut olacağız inşallah. Bütün sıkıntılara rağmen üretim durmuş durumda, tedarik zincirleri aksamış durumda Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle aksayan tahıl ürünlerinin Afrika ve Avrupa’ya nasıl sevk edileceği konuşulurken ayakları üzerinde durabilen güçlü bir Türkiye var ise kararlı Cumhurbaşkanımız ve aziz milletimize borçludur. Cumhurbaşkanımızın hissettiği sorumluluk ile hep birlikte bu süreci birbirimize destek vererek sorumluluğumuzu hakkı ile yerine getirir isek bundan önce nasıl başarı destanları yazdı isek 2023 seçimlerinde destan yazacağız. Problemli coğrafyada bağımsız ve özgür Türkiye’yi 2053, 2071 hedeflerine kim ulaştırabilir? Kim Filistin’e Bosna’ya tüm mazlumlara kim umut olabilir? Ekonomik sorunları kim aşabilir? Dünya ile birlikte bizlerde ekonomik sorunlar yaşıyoruz. İhracat artıran büyümesini devam ettiren bir Türkiye var. İşçisini, memurunu ve çiftçimizi enflasyona ezdirmeyen bir ülke ve lider var. Hep beraber şairin dediği gibi ” Tek bir ağaç gibi hür ve özgür ama bir orman gibi kardeşcesine” inşallah yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.