DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Başkan Dağtekin Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Başkan Dağtekin Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

ABONE OL
20 Ocak 2023 12:18
Başkan Dağtekin Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, şehit ailelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Işıkgün ve Mehmet Keser ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde şehitlerimizin bizlere emaneti olan göz nuru ailelerimizin bireyleri ile yakından ilgilenen Başkan Dağtekin, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Dağtekin “Aziz ecdadımızın kanlarıyla sulanmış cennet vatanımızın her karış toprağı nice kahramanlık destanlarını haykırmaktadır. Tarihimizin her bir sayfası, şehitlerimizin şan ve şerefini anlatmaktadır. Böyle bir ecdadın varisleri olmanın haklı gururuyla şehitlerimizi her an hayırla ve minnetle yâd ediyoruz. AK Parti ailesi olarak sosyal politikalar birimimiz her daim şehit ailelerimizin yanlarındadır. Sorun ve sıkıntıları noktasında özveriyle çalışmaktadırlar. Onlar bize şehirlerimizin emanetleridir. Ay yıldız bayrağımız için Ülkemiz için şehit olan kahramanlarımızın emanetlerini ziyaret ederek onların her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha gösterdik. Vatanımız için gözlerini kırpmadan şahadet şerbetini içen kahramanlarımız için ne yapsak azdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Vatan uğruna canlarını hiçe sayarak şehit olan kahramanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu anlamda şehitlerimizin emanetleri olan kıymetli ailelerine sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu olmalı” dedi.

Şehit yakınları ise AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve heyetine gösterdikleri özel ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundular.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.