DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Başkan Kılınç’tan, Başkan Dursun’a sürpriz hediye

Başkan Kılınç’tan, Başkan Dursun’a sürpriz hediye

ABONE OL
7 Kasım 2022 12:50
Başkan Kılınç’tan, Başkan Dursun’a sürpriz hediye
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği memleketi Adıyaman’da, Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın kendisine hediye ettiği belediyenin yayın organı olan ‘Adıyaman’ dergisinin kapak fotoğrafını görünce duygulandı.

Beraberinde belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte geldiği memleketi Adıyaman’da çeşitli temaslarda bulunan İstanbul Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Adıyaman Belediyesi ziyaretinde sürprizle karşılaştı.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç tarafından kendisine hediye edilen, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile ildeki gönüllü edebiyatseverler tarafından hazırlanan ve belediyenin basın organı olan kültür, sanat ve edebiyat dergisi ‘Adıyaman’ın ikinci sayısını inceleyen Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, derginin kapağında yer alan fotoğrafı görünce duygulandı. Adıyaman’ın ilk kalecilerinden olan ve o dönemin Süper Lig’i olarak bilinen 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor’a kadar yükselme başarısı gösteren amcası Mehmet Dursun (Kaleci Dursun)’un hayat hikayesinin yer aldığı özel röportajı büyük bir heyecanla inceleyen Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, emeği geçenlere teşekkür ederek, dergiyi saklayacağını dile getirdi.

KALECİ DURSUN KİMDİR?

1948 yılında Adıyaman’da doğan ve henüz 5. sınıftayken futbola başlayan Mehmet Dursun namı diğer Kaleci Dursun, lisedeyken o dönem 1. Lig’de mücadele eden (şu an Süper Lig) Adana Demirspor’a kadar yükselmeyi başarsa da, okul mu? Futbol mu ikileminde okumayı tercih ederek hayallerine son vermişti. Futboldaki başarısını okulda da gösteren Mehmet Dursun, son olarak bir devlet bankasından müdür olarak emekli olmuş ve memleketine yeniden dönmüştü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.