Adıyaman genelinde Bahar mevsiminde hissedilen düşük hava sıcaklıkları dikkat çekerken, Çelikhan ilçesinde soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı.
Çelikhan’da düşen hava sıcaklıkları ile birlikte etkili olan kar yağışı iki mevsimin bir arada yaşanmasına neden oluyor. Şehir genelinde günlerdir etkili olan yağmur yağışı belirli aralıklarla devam ederken Çelikhan’da etkili olan kar yağışı herkesi şaşırttı. Çelikhan’ın bazı kesimlerinde kendini gösteren kar yağışı kentte çiçek açmış ağaçlarla birlikte adeta iki mevsimin güzelliğini bir arada yaşattı.

Kar yağışı devam ederken meteorolojiden alınan bilgilere göre yağışların bugün ve yarın da aralıklarla devam edeceği bildirildi.
Kaynak: PERRE
SİYASET
6 saat önceSİYASET
8 saat önceEĞİTİM
8 saat önceSİYASET
10 saat önceADIYAMAN
11 saat önceADIYAMAN
11 saat önceSİYASET
12 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17200 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13967 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11450 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8758 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7979 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.