DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Demir Eğitim çalışanlarının promosyonları güncellensin

Demir Eğitim çalışanlarının promosyonları güncellensin

ABONE OL
16 Ocak 2023 15:14
Demir Eğitim çalışanlarının promosyonları güncellensin
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Eğitim Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdullah Demir, banka promosyonlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

“Promosyon güncellemesi sürdürülüyor denildi ama henüz gerçekleşmedi”

Eğitim çalışanlarının maaş promosyonlarının güncellenmesini istediklerini vurgulayan Eğitim Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdullah Demir,”Eğitim-Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen, Eğitim-is ve Teç-Sen Adıyaman Şube Başkanları olarak; günümüz ekonomik koşulların ve enflasyonun öngörülemeyen yükselişini göz önünde bulundurarak, eğitim çalışanlarının maaş promosyonlarının güncellenmesi için Maaş Ödeme Protokolü’nün tarafları olan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ziraat Bankası Adıyaman Merkez Şube Müdürlüğü’yle yapılan yazışma ve görüşmelerimizde, adı geçen bankanın genel müdürlüğünce promosyon güncelleme çalışmalarının sürdürüldüğü ve güncelleme yapılacağı tarafımıza iletilmişti. Ancak aradan geçen süreye ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumunun banka promosyonu sözleşmelerinin güncel ekonomik şartlara uygun hale getirilmesi için yeni bir işlem tesis edilmesi hususunda tavsiye kararı olmasına rağmen Ziraat Bankası tarafından henüz beklenen güncelleme gerçekleştirilmemiştir” ifadelerini kullandı.

“Tüm mevduatlarımızı diğer bankalara aktarıyoruz”

Şube Başkanı Demir,”Yapılan tüm yazışma ve görüşmelere rağmen Ziraat Bankası Adıyaman Merkez Şubesi tarafından herhangi bir güncelleme yapılmadığından; Maaş Ödeme Protokolü, mevcut ekonomik şartlara uygun hale getirilerek güncellenene kadar 15 Ocak 2023 tarihinden itibaren eylemlerin yapılması kararlaştırılmıştır. Ziraat Bankası’nda bulunan; Maaş ve Ek Ders ücretlerimizi aynı gün diğer bankalara aktarıyoruz. Tüm mevduatlarımızı diğer bankalara aktarıyoruz. Kredi kartlarımızı kullanmıyor; iptal ediyoruz. Kullanılmayan açık banka hesaplarımızı kapatıyoruz. Otomatik deme talimatlarımızı diğer bankalara taşıyoruz. Yatırım ve Bireysel Emeklilik hesaplarımızı diğer bankalara taşıyoruz. Bahsi geçen protokol kapsamında maaş alan tüm üyelerimizi elem konusunda güçlü bir desteğe davet ediyoruz. Kamuoyuna ve eğitim çalışanlarına duyurulur” diyerek promosyon sözleşmesinin bir an önce yenilenmesini istedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.