DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Doç. Dr. Resul Kurt AK Parti Adıyaman 1’inci sıradan Milletvekili adayı oldu

Doç. Dr. Resul Kurt AK Parti Adıyaman 1’inci sıradan Milletvekili adayı oldu

ABONE OL
11 Nisan 2023 01:55
Doç. Dr. Resul Kurt AK Parti Adıyaman 1’inci sıradan Milletvekili adayı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Ak Parti Milletvekili adayı Doç. Dr. Resul Kurt Sosyal Medyada Yaptığı Paylaşımda Şükranlarını ve Temennilerini İletti.

Aziz milletimize hizmet yolunda yeni bir döneme daha giriyoruz. #TürkiyeYüzyılı’na imza atacağımız bu yeni dönemin aziz milletimize ve Adıyaman’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.

#TürkiyeYüzyılı’nın inşası ve #YeniTürkiye yolunda, Akparti’miz tarafından baba ocağım, memleketim, sokaklarında koşturduğum, parklarında oynadığım, ilkokulu, ortaokulu ve liseyi okuduğum kadim şehir Adıyaman ’dan 28. dönemde AK Parti Milletvekili adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım. Adıyaman ‘dan milletvekili adaylığımızın ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezimize şükranlarımı sunuyorum.

Seçim çalışmalarımız süresince birlikte omuz omuza çalışacağımız AK Parti Adıyaman Milletvekili Adaylarımız Dr. İshak San, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan ve Ziya Polat arkadaşlarımıza, ülkemize ve şehrimize adaylıklarının hayırlı olmasını diliyorum.

  1. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekillerimiz Ahmet Aydın, Av.Halil Fırat ve Av. Toprak vekillerimize Adıyaman’ımıza bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. Gönül adamı, ağabeyim Yakup Taş Vekilimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

Güzel memleketim Adıyaman ‘a ve Adıyamanlı hemşerilerime milletvekili olarak da hizmet edecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Bugüne kadar SGK Başmüfettişi, Sosyal Güvenlik Uzmanı, İş Güvenliği Uzmanı, Öğretim Üyesi, Gazeteci-Yazar, Yönetici ve İş Adamı, Ak Parti’de MKYK üyesi, Genel Merkez Ekonomi Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevlerinde edindiğim bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi, Adıyaman’ımızın deprem sonrası yeniden imar ve ihyasında kullanarak, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde, tüm gönül dostlarımızla Adıyaman’ımıza en iyi şekilde hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.

İstihdamın artırılması ve geliştirilmesi, işsizliğin önlenmesi, gelir ve refah yaratılması, iş dünyasının Adıyaman’ımıza yatırım yapması, işsizlikle mücadele, ekonomik kalkınma en önemli çabamız olacaktır.

Öyle bir kazanacağız ki Türkiye kazanacak, Adıyaman kazanacak.

Medeniyetler beşiği, kadim şehrimiz Adıyaman’ımıza ve kıymetli hemşerilerime hizmet edebilmek, Adıyaman’ımızı Türkiye Yüzyıl’ında şaha kaldırmak için yola çıkıyoruz!

Gerek arayarak gerek mesajla ve gerekse de sosyal medya üzerinden adaylığımızı tebrik eden tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.