DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ESNAF BAŞKAN SALMAN İLE YOLA DEVAM DEDİ

ESNAF BAŞKAN SALMAN İLE YOLA DEVAM DEDİ

ABONE OL
20 Ocak 2023 13:05
ESNAF BAŞKAN SALMAN İLE YOLA DEVAM DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman güven tazeledi.

Açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Mustafa Salman, “Birlik ve beraberliğimizi kurduk.  Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 3 bine yakın kardeşimizin üyesi vardı. Kooperatifimiz, Adıyaman piyasasına10 senede 500 milyon para dağıttı ve Adıyaman esnafını güzel yerlere getirdi. Dolayısıyla bu seçimin kazasız ve belasız olmasını diliyorum. Rabbim, hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin. Herkesi sağduyuya, birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Tercih esnafın ve buradaki vatandaşındır” dedi.

Adıyaman esnafıyla ilgili geliştirdikleri projelerinin olduğunu dile getiren aday Abdulsamet Yaman, “Kooperatif demek aile demektir. Biz Kooperatif başkanımızdan bir destek beklerdik ama bunu ne yazık ki göremedik. İnşallah, Kooperatif daha iyi bir yönetim ve kadroyla devam eder. Buraya gelen arkadaşlarımızı mesai saatleri içinde burada toplamak sıkıntı oldu. Çünkü biz esnaf olduğumuz için bu tür seçimlerin genel seçimlerde olduğu gibi hafta sonu olması gerekirdi. Biz esnaflar müşterinin ne zaman geleceğini bilemiyoruz, her an gelebilir. Esnaflarımız sağ olsun teveccüh edip geldiler, hakkımızda hayırlısı diyelim. 35 yıldır bize ağabeylik ve önderlik yapan Mustafa Başkanımıza da başarılar diliyorum. Bu saatten sonra da genç yöneticilere ve yeni bir kadroya güvenmesi gerektiğini düşünüyorum. Biz burada rakip değiliz, Mustafa Başkanımızın bayrağı getirdiği yerden bir adım ileri almak istiyoruz” dedi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan seçim, Divan kurulunca yıllık raporların okunmasıyla devam etti. Oylama şeklinin esnafa sunulması sonucunda açık oylamaya karar verildi.

Açık Oylamayı Kabul Etmedi, Adaylıktan Çekildi

Açık oylamayı kabul etmeyen Abdulsamet Yaman başkanlık adaylığından geri çekildiğini şu şekilde belirtti: “Seçim şayet el ile olacaksa yani açık bir şekilde yapılacaksa ben buradaki hiç kimseyi birbirine kırdırmamak için başkanlıktan çekileceğimi beyan ediyorum. Adalet mülkün temeli ise, seçim her seçmenin hakkı ise sandıkta belli olur. Öncelikle bayan esnaf arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu mesai saatleri içinde burada bulunduğunuz için ayaklarınıza sağlık diyorum.”

Aday Abdulsamet Yaman’ın Başkanlıktan geri çekilmesi üzerine, Divan Kurulu Başkanı İsmet Bayram, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden dolayı, bu seçimlerin hafta sonu yapılamadı ve öne aldık. Ben gündemi okurken eklenecek başka bir şey var mı dememe rağmen oylama şeklini kapalı yapalım diye Divan’a bir teklif gelmedi. Ancak ben yine de Adıyaman esnafının birlik ve beraberliği için onu da es geçtim ve esnafın tercihine bıraktım” dedi.

Esnafımızın Her Zaman Yanında Olduk Olmaya Devam Edeceğiz

Yapılan açık oylama sonunda yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Salman; “Birbirinden değerli esnaf ve sanatkâr arkadaşlarım, kardeşlerim; yapmış olduğumuz olağan genel kurulumuzda bizlere teveccüh göstererek rekor bir katılım ve destekle bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Kooperatifimizi kurduğumuz günden beri her zaman bir adım ileriye götürme hedefinde olduk, sizler için elimizden gelenin her zaman daha iyisini yapmaya çalıştık ve çalışacağız. Genel kurulumuza gelen ve gelemeyen esnaf arkadaşlarıma, sizlerin de açık desteği ile teveccüh ederek, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siz değerli esnaflarımın yanında olacağıma söz veririm. Bu vesile ile herkese şükranla teşekkür eder, saygılarımı sunarım, sağ olun var olun” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.