DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Esnaf Odası Ama Tek Rakibi Kültür ve Turizm Bakanlığı!

Esnaf Odası Ama Tek Rakibi Kültür ve Turizm Bakanlığı!

ABONE OL
28 Kasım 2022 11:29
Esnaf Odası Ama Tek Rakibi Kültür ve Turizm Bakanlığı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Güya Esnaf Odası Ama Turizmcilerin Yapamadığını Yapıyor!

Pandemi sonra Türkiye’ye olan ilgiyi arttırmak için İngiltere, Ukrayna gibi en çok turist getiren ülkelerde tanıtım atağına kalkan ve özellikle giydirdiği otobüslerle farkındalık yaratan esnaf odası şimdi de taksileri giydirme projesiyle gündeme geldi, o da yetmedi cruise gemilerinin daha çok ziyareti için girişimlerde bulundu. Esnaf odası bu çalışmalarıyla adeta “TGA ve Tek rakibim Kültür ve Turizm Bakanlığı” dedirtti.

Hangi Esnaf Odası Bu?

Yaptığı çalışmalarla adeta parmak ısırtan ve tüm çalışmaları oda bütçesi ile yaparak kimseye yük olmayan bu esnaf odası Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası. Oda başkanı Mehmet Ayyıldız , Marmaris’te turizm sezonunun uzayabilmesi ve özellikle kış aylarında turist misafirlerin Marmaris’e gelebilmesi için, şimdi de cruise gemi turizmi üzerinde çalışmalar sürdürüyor. Başkan Ayyıldız, “Güzel Marmaris’imiz 12 ay turizmi hak ediyor. Bunu başarabiliriz. Marmaris liman işletmemiz, resmî kurumlar ve esnafımız el ele vererek istenilen ve arzulanan günlere en yakın zamanda kavuşabilir, turizm sezonumuzu uzatabiliriz” dedi.

Cruise ship decks and rescue boat

Profesyonellerin Adeta Kapısını Aşındırıyor

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız yaptığı açıklamada “Konuyla ilgili dünyada ve Türkiye’de faaliyet gösteren, önde gelen Türkiye ve Marmaris limanlarına sıkça uğrayan Miray Cruis Genel Müdürü Osman Erler, Hotel Manager Haldun Guzin, Royal Gabrien Satış Müdürü Güçlü Abbas gibi bir çok firma yetkilisi ile görüşmeler yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Turizm Sezonunu Uzatmak Bizim Elimizde

Başkan Ayyıldız, “Aslında güzel Marmaris’in 12 ay turizm yapabilecek bir hikayesinin olduğunu tekrar tekrar ifade etmek isterim, Marmaris turizmi yeterli oranda pazarlanamadı. Aslında Marmaris turizm hak ettiği yerde değil. Doğru adımlar atılırsa kış aylarında turizm yapabiliriz. Bu yıl Bodrum’a bile beklenenden fazla cruis gemisi yanaşmış. Halbuki Bodrum cruis gemi turizminde etkinliği fazla olmamasına rağmen, bu konuda Marmaris ile yarışıyor” dedi.
Mehmet Ayyıldız, konuyla ilgili 2023 Ocak veya Şubat aylarında bahsi geçen cruis gemi satış müdürlerinin katılımlarıyla Marmaris’te bir çalıştay yapılacağını, aynı zamanda Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Miami ve İtalya’da düzenlenecek cruis gemi konulu çeşitli tanıtım faaliyetlerine de paydaşlar ile birlikte katılacaklarını belirtti.

Marmaris 12 Ay Turizmi Hak ediyor

Ayyıldız, “Güzel Marmaris’imiz 12 ay turizmi hak ediyor. Bunu başarabiliriz. Marmaris liman işletmemiz, resmî kurumlar ve esnafımız el ele vererek istenilen ve arzulanan günlere en yakın zamanda kavuşabilir, turizm sezonumuzu uzatabiliriz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.