DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“GENÇLERİMİZE TECRÜBELERİMİZİ AKTARARAK GELECEĞİMİZE IŞIK TUTMALIYIZ”

“GENÇLERİMİZE TECRÜBELERİMİZİ AKTARARAK GELECEĞİMİZE IŞIK TUTMALIYIZ”

ABONE OL
13 Eylül 2022 13:02
“GENÇLERİMİZE TECRÜBELERİMİZİ AKTARARAK GELECEĞİMİZE IŞIK TUTMALIYIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

TBMM MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU BAŞKANIMIZ ve MİLLETVEKİLİMİZ AHMET AYDIN;

“GENÇLERİMİZE TECRÜBELERİMİZİ AKTARARAK GELECEĞİMİZE IŞIK TUTMALIYIZ”

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN, Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Bünyesinde hizmet veren Adıyaman Çocuk Evleri Sitesinde Bakım ve Korunma altında bulunan gençlerle düzenlenen programda bir araya geldi.

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesinde düzenlenen program, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret KELEŞ’in koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen programda halı saha maçında bir araya geldiği gençlere maç sonrasında tatlı ikramında bulunarak nasihatlerde bulunan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet AYDIN yaptığı açıklamada;

“Devletimizin masumlarımıza uzattığı şefkat eli sayesinde, küçük yaşlarında zorlu bir hayat mücadelesi içerisinde yalnız kalmış çocuklarımıza ve gençlerimize aile yoksunluğu hissettirilmeden hizmet verilmektedir.

Güçlü bir Türkiye için ülkemizin her yerinde ailelerinden çeşitli sebeplerle kopan yavrularımıza sevgimizi ve ilgimizi göstermek toplumsal ananelerimizin vazgeçilmezidir. Anadolu irfanına sahip bir toplumun güzide bireyleri olarak bizler, gençlerimize geçmiş tecrübelerimizi aktararak sevgiyle ve şefkatle gelecek yarınlarımıza ışık tutmayı vazife bilmeliyiz.

Kalplerinin bir köşesinde hayatlarından miras kalan hüzünlerini ortadan kaldırmak amacıyla Adıyaman Çocuk Evleri Sitemizde kalan gençlerimiz ile halı saha maçı yapıp bir araya gelerek mutluluklarına paydaş olduk. Mutluluklarını paylaştıkça çoğalttığımız gençlerimizin sevinç tebessümlerini kalplerimize şifa olarak yerleştirdik. Masumlara hassasiyetle yaklaşan bir ümmetin mensupları olarak bizler, sevgi sütunları üzerine kurulu cennet makamının kapılarını çocuklarımızın gözlerinde oluşturacağımız bir ışıltıyla açabileceğimizin farkında olmalıyız. En güzel yarınları hak eden çocuklarımızın, gençlerimizin ömürlerini mutluluğa matbu kılarak şefkati ve merhametimizi eksik etmemeliyiz.

Halı Sahada gençlerimizin sevinçlerini ve heyecanlarını görmek, kimsesizlerin kimsesi olan devletimizin büyüklüğünü bir kez daha ortaya koymaktadır. Allah (c.c.), devletimize zeval vermesin.

Bu güzel organizasyonda gözleri geleceğe ışıltıyla bakan gençlerimizi bizlerle buluşturan başta Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüze, program koordinasyonunda emek veren Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, yatılı kuruluş çalışanlarımıza ve bizleri mutluluklarına ortak eden gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.