DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

GÖLBAŞI MİLLİ PARKLAR ALANI İÇİNDE NELER OLUYOR?

GÖLBAŞI MİLLİ PARKLAR ALANI İÇİNDE NELER OLUYOR?

ABONE OL
4 Ağustos 2022 16:04
GÖLBAŞI MİLLİ PARKLAR ALANI İÇİNDE NELER OLUYOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman ili Gölbaşı ilçesi göl etrafı sit alanı ilan edildiği için kimse bu sit alanı içinde ne bir ağaç kesebilir nede inşaat yapabilir, bu kanunen yasak.

Ama geçen sene bir telefon geldi, bizde kalktık Gölbaşına gittik, Gölbaşı gölü kenarına sit alanı içerisinde bulunan bir noktaya yeni yapıldığı belli olan bir temel gördük.

Konuyu Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın İskender Yıldırıma ilettiğimizde böyle bir şeye kesinlikle izin verilmeyeceğini ve gerekli olan ne varsa yapacağını söyledi. Bu arada temeli atan kişinin CHP li bir belediye encümeni olduğunu da kendisine ilettik.

Son günlerde sit alanına temel atan kişilerin hummalı bir şekilde temeli attıkları yerde, inşaatı hızlandırdıkları görüldü!

Adıyaman da pirin yerleşkesi sit alanı ilan edildiği için burada yaşayan insanlar evlerine bir çivi bile çakamazken Gölbaşı ilçesinde bir belediye encümeni olduğu söylenen kişi sit alanında kendine anlaşılan güzel bir cafe yada restoran yapmaya başlamış bu gücü kimden yada kimlerden aldığını merak ediyoruz.

CHP’li encümen M. A’nın yeğeni S. adına yaptırdığı söyleniyor ve sit alanındaki yer için izinler alınmış diye söyleniyor ama izinler tuvalet olarak alınmış diyorlar. “o bölge tamamen sit alanı ve yapı izni verilemez ve ayrıca ordan BOTAŞ hattı geçiyor, bu yüzden bile olsa orda yapı izni alınamaz denildiği bir ortamda sit alanı içerisinde doğayı tahrip ederek inşaat yapanların yanına kar mı kalacak?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.