DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İL MÜDÜRÜ ÇELİK; “GÖNÜLLER EVİMİZ, SEVGİ KAPIMIZ”

İL MÜDÜRÜ ÇELİK; “GÖNÜLLER EVİMİZ, SEVGİ KAPIMIZ”

ABONE OL
12 Aralık 2022 21:02
İL MÜDÜRÜ ÇELİK; “GÖNÜLLER EVİMİZ, SEVGİ KAPIMIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi ÇELİK, Tut ilçesinde bir gün içerisinde birçok vatandaşımızla bir araya geldi. Kadın Kooperatiflerine, Şehit Yakınlarına, Esnaflara ve vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirdi. Besni İlçesine Bağlı Atmalı Beldesinde bulunan Atmalı Kadın Girişimciler  Kooperatifi ziyaretinin ardından Tut ilçesinde sürdürülen çalışmalara katılarak vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen çalışmalara katıldı.

İl Müdürü Fehmi ÇELİK, Atmalı Kadın Girişimciler Kooperatifine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Tut ilçesinde faaliyet gösteren Tut Sepetim Kadın Kooperatifine ziyaret gerçekleştirdi.

Aziz şehitlerimizin yakınlarını gittiği hiçbir yerde unutmadan fırsat buldukça ziyaret eden İl Müdürü ÇELİK, Şehidimiz Mahmut KAYAN’ın muhterem annesine ve Şehidimiz Mehmet Dursun ASLANKİRAY’ın kıymetli ailesine misafir oldu.

İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gölbaşı Sosyal Hizmet Merkezinin Ulusal Hane Ziyaretleri Kapsamında ilçede gerçekleştirilen hane ziyareti çalışmalarında ASDEP personelleri ile yer aldı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalışmaları kapsamında esnaflara ziyaretler gerçekleştirerek toplumsal hassasiyetin oluşması ve bilgilendirmede bulunmak amacıyla hazırlanan el broşürlerini dağıttı.

Gerçekleştirilen ziyaretler ve yapılan çalışmalara değinen İl Müdürü Fehmi ÇELİK;

“Yıllardır yaptığımız her çalışmanın ardında güçlü bir sevgi, çalışma azmimizi güçlendiren bu sevginin ardında ise ulaştığımız gönüller yer almaktadır. İşte o gönüllerin evimiz, sevginin de kapımız olduğunu bilerek kapıdan içeriye girmeye devam ediyoruz.

Hayatımızın yarısını paylaştığımız kadınlarımızın istihdamdaki yerini oldukça önemseyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın mensupları olarak her zaman kadın girişimcilerimizi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Atmalı Kadın Girişimciler Kooperatifine bağlı kadın girişimcilerimizin el emeği göz nuru ürünlerini halkımızla buluşturdukları bu güzel yapı, kadınların istihdamdaki gücünün arttırılmasında önemli ve somut haliyle bir mihenk taşı olarak önümüzde bulunmaktadır.

Aziz Şehitlerimizin bizlere emanet bıraktığı kıymetli yakınlarını ziyaret etmek, onların hal hatırlarını sormak, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmeleri sağlamak, hayır dualarını almak, varsa bir ihtiyaçları ve taleplerini yerine getirmek; yaşadığımız toprakları vatan kılan, uğruna hiç düşünmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimize en büyük borcumuzdur ve bu borcumuz hiçbir zaman bitmeyecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatıyla başlatılan Ulusal Hane Ziyareti Programı Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin riyasetinde tüm ilçelerimizde olduğu gibi Tut ilçemizde de bizlere ulaşamayan vatandaşlarımıza hanelerinde ziyaretler gerçekleştirerek hizmetlerimizden yararlanma durumu uygun olan vatandaşlarımıza ulaşmaya ara vermeden devam etmekteyiz.

Kadına Yönelik Şiddete karşı verdiğimiz mücadelemizi tüm vatandaşlarımıza ulaşana değin sürdürüyor, şiddete sıfır tolerans mottomuzu koruyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu minvalde hazırladığımız el broşürlerimizle vatandaşlarımızın bilgilendirilmelerini sağlıyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.