DOLAR 28,8041 0.22%
EURO 31,5935 0.38%
ALTIN 1.847,841,17
BITCOIN 1068767-0,03%
Adıyaman
12°

AÇIK

17:49

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İYİ Parti’yi “İtçilere” Bırakacak Değiliz!

İYİ Parti’yi “İtçilere” Bırakacak Değiliz!

İYİ Parti'yi "İtçilere" Bırakacak Değiliz! Adıyaman'da İYİ Parti Karıştı! Ümit Özdağ Haklı mıymış? Aldığımız istihbarata göre, İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, Fetöcülerle birlikte kurduğu kumpasın ayağına dolanması ve başarısızlığı nedeniyle bir ay içerisinde,

ABONE OL
25 Haziran 2022 15:39
İYİ Parti’yi “İtçilere” Bırakacak Değiliz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

İYİ Parti’yi “İtçilere” Bırakacak Değiliz!

Adıyaman’da İYİ Parti Karıştı!

Ümit Özdağ Haklı mıymış?

Aldığımız istihbarata göre, İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, Fetöcülerle birlikte kurduğu kumpasın ayağına dolanması ve başarısızlığı nedeniyle bir ay içerisinde, Merkez İlçe Başkanı Hakan Karaaslan da “itçi” olduğu için Fetöcülerin emriyle bu hafta içerisinde görevden alınacak.

Kulislerde dolaşan bilgilere göre, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı belli olmuş ancak, Fetöcüler ve altılı masanın gizli ayağı olduğu iddia edilen bir parti, belirlenen adayı desteklemek için, özellikle Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki İYİ Parti teşkilatlarında görevli Ülkücülerin tasfiyesini şart koşmuşlar.

Birkaç ay önce Adıyaman’da Fetö bağlantılı isimlerin, İl başkanının yol vermesi ile İYİ Parti teşkilatlarında görev aldıkları ve bu kişilerin hızlıca KHK ile atılmış ya da Fetö’den yargılanmış kişileri üye yaptıkları dedikodusu yayılmıştı. Bu bilgi ne kadar doğru? Bilmiyoruz. Ancak yaygın bir şüphe ve dedikodu sokakta kulaktan kulağa yayılıyor.

Duyduğumuz kadarıyla, “Deve Dişi Gibi Ülkücüler” diye anılan ve İYİ Parti’de yer alan bazı ağabey pozisyonundaki isimler önce bu durumdan rahatsız olmuşlar ve ardından da nedeni anlaşılmaz şekilde Fetöcülerin varlığını savunur hale gelmiş/getirilmişler. “Onlar da oy kullanacak ve iktidar olmak için herkesin oyunu almak gerek, Fetöcülerin oyu oy değil mi?” diyorlarmış.

Tabela partisi haline gelmiş yerlerden İYİ Parti’ye katılmış bazı eski isimler ve Fetöcülerin, partiyi “İtçilere mi Bırakacağız” söylemi, önceki yıllarda ters bir etki yaratarak, topluca MHP’ye geri dönmek üzere olan bazı isimlerin İYİ Parti’de kalarak yeniden mücadele etmesine sebep olmuştu. Gelinen noktada anlaşılıyor ki, mücadelelerinde başarılı olamamışlar. Başta İl Başkanı Kenan Doğan olmak üzere, birileri İYİ Parti’yi “İtçilerden” arındırma projesini yeniden sahneye koymuş. Gariptir, kendilerine “İtçi” denilen bu “Deve Dişi” gibi ağabeyler de bu operasyonun parçası oluvermişler. Kendi kuyularını kazdıklarından ve Fetöcülerin onları, dereyi geçene kadar kullanıp sonrasında da yerlerine başkalarını getireceğinden habersizce.

Bu minvalde…

Herkesin bildiği ve çokça konuştuğu üzere, İYİ Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hakan Karaaslan uzun zamandır Fetöcülerin ve Ülkücü düşmanı grupların açık hedefiydi.

Hakan Karaaslan’ın varlığı aynı zamanda Fetöcülerin rahatça at koşturması önündeki en büyük engeldi. Bertaraf edilmesi için başta Ankara’daki mülkiyeliler olmak üzere, Genel Merkezdeki kilit isimler mutlaka ikna edilmeli ve hakkında şaibe oluşturulmalıydı. Araştırmalar sonrası Hakan Karaaslan’ın kasetlik ve bel altı bir ilişkisi bulunamadı, rüşvet alma-verme durumu yoktu ve hatta Merkez İlçe Başkanı olduğu günden bu yana ekonomisi zayıflamış, muhasebesini tuttuğu müşterilerinin yarısı da eksilmiş, görevi gereği hep zarar görmüştü. Peki ne yapılmalı, Karaaslan’ın kuyusu nasıl kazılmalıydı?

Bu iş için en uygun isim zaten ellerindeydi ve düğmeye basıldı. Ego abidesi, ben koskoca bürokratım, kimsenin ayağına gitmem diyen ve gazla çalışan siyaset dehası o isim zaten herkesin malumu. Berbat yönetimi sayesinde Adıyaman’da İYİ Parti dip yapmıştı ama bu dibe vurma hali Hakan Karaaslan’a fatura edilebilirdi. Ve çalışmalar başladı, bazı ilişki ağları kullanıldı. Neler neler olmadı ki? Zamanı gelince anlatacağımız cillop gibi bir hikayemiz var. Zamanı gelince!

Önümüzdeki birkaç gün çok şeye gebe. İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan ve müttefiki Fetöcüler mi kazanacak, yoksa İYİ Parti’yi kuran, yıllardır her kesimden insan bu partide eşit yer alsın ama Fetöcüler asla bu kapıdan girmesin diyenler mi kazanacak? Yoksa herkes kaybedecek ve Fetöcüler mi kazanacak? Kaç kişi MHP’ye dönecek? Kaç kisi istifa edecek? Yaşayarak göreceğiz!

Herşeyden öte, Fetöcülerin halen bu kadar etkin rol oynaması ve bir Merkez İlçe Başkanını görevden aldıracak kadar güçlü olduğu gerçeğine ne demeli? İYİ Parti hakkında Ümit Özdağ’ın söylediklerini de hatırlayınca.. Vay be, diyor insan!

Bu arada Hakan Karaaslan’ın yerine Merhum Mahmut Bozkurt’un kardeşi Celal Bozkurt’un , Kenan Doğan’ın yerine de MHP Adıyaman Eski İl Başkanı Mithat Solgun’un getirileceği konuşuluyor.

Bu durumda, son İl başkanlığı seçiminde Hakan Karaaslan karşısında Kenan Doğan’ı destekleyenlere verilen söz de bir ali cengiz oyunuyla boşa düşürülmüş oluyor. Bildiğiniz gibi, İl başkanlığı seçiminde Kenan Doğan’ın desteklenmesi ve kazanması halinde, 6 ay sonra İl Başkanlığının Ahmet Türk’e devredilmesi “Deve Dişi” gibi Ülkücü ağabeylere verilen bir sözdü. O ağabeyler yaşlı ve unutkan dedelere dönüşmüş olmalı ki arkadaşları ve müstakbel il başkanları Ahmet Türk’ün hakkını dahi arayamaz oldular. Alzheimer kötü bir hastalık tabi, Tanrı şifa versin.

Haber: Abdurrahman Akçal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.