DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Milletvekili Tutdere Besni Ve Kahta’ya bağlı köyleri ziyaret etti

Milletvekili Tutdere Besni Ve Kahta’ya bağlı köyleri ziyaret etti

ABONE OL
26 Ekim 2022 12:01
Milletvekili Tutdere Besni Ve Kahta’ya bağlı köyleri ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere Besni ve Kâhta’ya bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Milletvekili Tutdere’nin gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, Kâhta İlçe Başkanı Mustafa Celayer, Besni İlçe Başkanı Vakkas Açar ile birlikte parti yöneticileri de katıldı. Milletvekili Tutdere Kâhta programı kapsamında Ziyaret, Çataltepe, Narsırtı, Hacıyusuf, Belören, Çakıreşme köylerini Besni programı kapsamında ise Sarıyaprak, Yayıklı, Pınarbaşı, Çorak, Karalar Köylerimiz ile Suvarlı Beldemize bağlı Adalet, Cumhuriyet ve Hürriyet Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, yaşadıkları sorunlarını tek tek not aldı. Milletvekili Tutdere ve CHP heyeti gezdikleri tüm köylerde köylülerin büyük teveccühü ile karşılandı.

İktidarın Yıllardır Görmezden Geldiği Köylerde Yaşanan Sorunlara Kulak Veriyoruz

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen ve çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, “İktidar tarafından yıllardır ihmal edilen köylerimizi ziyaret ediyor, köylerimizin sorunlarını yerinde inceliyoruz. Köylülerimizin yaşadıkları sorunları tek tek not alarak ilgili kurumlara ve bakanlıklara da bu sorunları iletiyoruz.” dedi.

Köylülerin yaşadıkları sorunları dile getiren Milletvekili Tutdere, “Köylerimiz tarımsal sulama sorunu ve internet altyapısı başta olmak üzere, alt yapı ve üst yapı sorunları yaşamakta, içme suyu temini konusunda sıkıntı çekmektedirler. Fahiş elektrik bedelleri yüzünden temel insan hakkı olan içme suyuna erişmekte büyük zorluklar yaşamaktadırlar.” ifadelerini kullandı.

Yaşanan Tüm Sorunları Biliyor, Sorunların Çözümü İçin Mücadele Ediyoruz

Köylülerin yaşadığı mağduriyetleri dile getiren CHP’li Tutdere, “Hayat pahalılığı, işsizlik ve yoksulluk gibi ortak sorunlarını dile getiren köylüler, iktidarın sulama projelerini tamamlamamasından dolayı susuz tarım yapmaya mecbur bırakıldıklarından yakınıyorlar. İktidarın beceriksiz ekonomi politikaları nedeniyle yaşanan ekonomik kriz nedeniyle tüm girdi fiyatlarının katlanarak arttığını dile getiren köylülerimiz bu sebeplerden dolayı da tarımsal faaliyetlerin neredeyse bitme noktasına geldiğini aktardılar.” dedi.

Tüm Sorunları CHP İktidarında Tek Tek Biz Çözeceğiz.

Yaşanan tüm sorunların takipçisi olduklarını dile getiren Milletvekili Tutdere, “Artan girdi maliyetleri ve hayat pahalılığının Kâhta ve Besni’de hayatı çekilmez bir duruma getirmiş. Kâhta ve Besni’nin tüm sorunlarını biliyor, bu sorunları çözmek için de elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. 20 yıllık AKP iktidarı köylümüzün birçok sorununu henüz çözemedi. İnşallah CHP iktidarında köylünün milletin efendisi olacağı, emeğinin karşılığını alacağı bir düzeni hep beraber inşa edeceğiz. İktidarın sorun çözme kabiliyeti kalmamıştır. Tüm sorunları CHP iktidarında tek tek biz çözeceğiz.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.