AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman’da kamu kurumları ve esnaf temsilcilerine ziyaretlerde bulunarak yürütülen hizmetler ve esnafın talepleri üzerine istişarelerde bulundu.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman’da kamu kurumları ve esnaf temsilcilerine yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretlere AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Çadır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun ve Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler de eşlik etti.
Program kapsamında Adıyaman’da görevine yeni başlayan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müdürü İsmail Yıldız, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet Tepe ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mesut Polat ziyaret edildi. Ziyaretlerde, kurum yöneticilerine yeni görevlerinde başarı dilekleri iletildi.
Görüşmelerde Adıyaman’da yürütülen kamu hizmetleri, kurumların çalışmaları ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Program kapsamında ayrıca Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ziya Duranay ile Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman da ziyaret edildi. Görüşmelerde esnafın talep, öneri ve beklentileri ele alındı.
Ziyaretler sırasında konuşan Mustafa Alkayış, “Adıyaman’ımız için kurumlarımızla ve esnafımızla güçlü bir istişare zemini oluşturmaya devam ediyoruz. Şehrimizin gelişmesi, vatandaşlarımızın hizmetlere daha hızlı ve etkin şekilde ulaşabilmesi için kamu kurumlarımızla sürekli istişare halinde olmaya büyük önem veriyoruz. Görevine yeni başlayan kıymetli yöneticilerimize başarılar diliyor, Adıyaman’ımıza yapacakları hizmetlerde her zaman destek olmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Diğer yandan esnafımız da şehrimizin ekonomik hayatının temel direklerinden biridir. Esnafımızın beklentilerini dinlemek, onların sorunlarına çözüm üretmek ve her zaman yanlarında olmak bizim en önemli sorumluluklarımızdan biridir” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretler, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Kaynak : PERRE
ASAYİŞ
10 saat önceSİYASET
10 saat önceADIYAMAN
10 saat önceKÜLTÜR
13 saat önceSİYASET
13 saat önceİLÇELER
13 saat önceSAĞLIK
13 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17224 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
14016 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11473 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8784 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7996 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.