DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Selim Çakır: “Yeniden Ayağa Kalkacağız”

Selim Çakır: “Yeniden Ayağa Kalkacağız”

ABONE OL
9 Mart 2023 22:18
Selim Çakır: “Yeniden Ayağa Kalkacağız”
1

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Dışarıda ve içeride hızlıca organize olduk. Gıda maddesi ile anlık ihtiyaçlar için malzemeler temin ettik. Yemekler yapıp getirdik, dağıttık.

MHP milletvekili adayı Selim Çakır 6 Şubat’ta meydana gelen Pazarcık merkezli depremde, “daha önce 1999 yılında Gölcük depremini yaşamış biri olarak, teşkilatımız ve tüm akrabalarımızla birlikte çok çabuk organize olduk.” dedi.

Selim Çakır, “Eşim de Gölcük’te benim gibi bu depremi yaşamıştı, eşimin kardeşleri Gölcük depreminde vefat etmişlerdi. Kahramanmaraş Pazarcık merkezli asrın felaketinde daha önce yaşadıklarımızın ışığında, hem şehir dışında hem de Adıyaman’da hızlıca organize olduk. Gıda maddesi, erzak, günlük yemek ihtiyaçları için annem ve akrabalarım ile Şambayat’taki komşularımızı da organize ederek kazanlarla yemek yapıp kent merkezine ve köylerimize getirdik.” ifadelerini kullandı.

Çakır, “Enkaz altında hemşerilerimiz vardı, birçok vatandaşımız enkaz altındaki seslere ulaşmaya çalışıyordu. Kış şartları ağırdı, herkes gecelikle, kimi ayakkabısız, yalın ayak dışarı çıkmıştı ve çok zor anlar yaşanıyordu.

O gün bu gün vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz, acı tatlı günlerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.

Ülkü Ocakları ve MHP olarak yardım ve destek organizasyonlarına sivil kuruluşlarla devletimizle hep beraber katkı sunmak için çabalıyoruz.

Kenar mahallelerde, çadırlarda bulunan vatandaşlarımıza düzenli yemek dağıtımı için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

Ramazan ayı için ayrıca bir hazırlık içerisindeyiz. 500 kişilik iftar alanı için yer ayarlamamızı yaptık. El birliği ile bu zor günleri aşacağız. Adıyaman’a geçmiş olsun, ölenlere rahmet diliyoruz, yaralılarımız var, onlara şifa diliyoruz. Seçimden sonra da kurulacak olan yapıda Adıyaman’ın yeniden inşası için yoğun çaba sağlayacağız.

Hepimiz bir felakete maruz kaldık. Hepimizin acısı var, bu zor psikolojiden sıyrılınca kayıplarımızı daha iyi anlayacağız.

Adıyaman’da doğan, yaşayan biri olarak bu şehrin inşası için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.