DOLAR 32,3607 0.17%
EURO 34,4602 -0.71%
ALTIN 2.437,27-0,95
BITCOIN 2184135-2,75%
Adıyaman
18°

HAFİF YAĞMUR

19:45

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TOBB Genç Girişimciler Bölge Toplantısı Adıyaman’da Yapıldı

TOBB Genç Girişimciler Bölge Toplantısı Adıyaman’da Yapıldı

ABONE OL
27 Mayıs 2022 17:17
TOBB Genç Girişimciler Bölge Toplantısı Adıyaman’da Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler İcra Kurulu (GGK) Güneydoğu Anadolu Bölge toplantısı, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

TOBB Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Genç Girişimciler Başkan Yardımcısı Sezai Hazır, TOBB Sektörler ve Girişimcilik Dairesi uzmanlarından Sezgi Çiğdem, TOBB Genç Girişimciler Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Yolcu, Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Siirt Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Yafez Turhan ve Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri katıldı.

 

Toplantıda konuşan TOBB Genç Girişimciler Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Yolcu, uzun zamandır pandemi nedeniyle bir araya gelemediklerini belirterek, GGK olarak beyin fırtınası yapıp ilerleyen süreçte Güneydoğu Anadolu Bölgesi için yol haritası belirlemek istediklerini kaydetti.

Girişimci ruhunun gelişmesi için gençlerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini ifade eden Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır; “Benim bu kurullarla manevi bir bağlantım var. 2004 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde bu tür kurulların kurulması gerektiğini ifade ettim. Onun için önemsiyorum. Hedefimiz Türkiye de girişimci sayısını arttırmak. Ben bu ülkenin kalkınmasının girişimci sayısının artmasına bağlıyorum. Ben bir girişimciyim. Ne kadar çok istihdam alanı yaratırsak o kadar çok iş yaparız. Bunun yolu da en büyük güç Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği. Sağ olsun başkanımız bize inandı bu kurulları kurdu. Pandemi sonrası ilk bölge toplantımız. Bölge toplantıları yapalım sizleri dinleyelim istedik. Networkun iş adamı için çok önemli olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki süreçte yazılım için nitelikli eleman yetiştirilmesi için çalışacağız. O bakımdan genç girişimci ruhlara ihtiyaç var. Türkiye mutlu ve refah içerisinde yaşamak istiyorsa, girişimciyi desteklemeli, girişimci sayısını artırmalı” dedi.

Toplantıda Güneydoğu Anadolu bölgesinde 2023 yılına kadar yapılacak faaliyetler için yol haritası belirlenirken bölge başkanları istişarenin önemli olduğunu ifade ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.