DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
Adıyaman
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AH AK PARTİ AH

AH AK PARTİ AH

ABONE OL
13 Haziran 2024 17:21
AH AK PARTİ AH
1

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

AH AK PARTİ AH

22 Mayısta İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu istifa etti ve o günden bu güne Milletvekilleri ne hikmetse Adıyaman’ın yolunu unuttular

AK Parti kurulduğu 2001 yılından bu zamana yapılan yerel ve genel seçimlerde hep zirvede oldu.

AK Parti 2024 yılında yapılan belediye seçimlerinde Türkiye ve özelliklede Adıyaman’da büyük bir yenilgi aldılar.

Adıyaman da uğradığı hezimetin sebebi olarak İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu gösterildi ve istifa etmesi istendi.

Suçu bir kişiye yükleyerek akılları sıra parti yetkilileri kendilerini akladılar.

Ama işin iç yüzüne bakacak olursak AK Parti son yıllarda Adıyaman da ve Türkiye’de güç kaybetmeye başlamıştı ama Adıyaman da böyle bir yenilgiyi kimse beklemiyordu.

Adıyaman için sadece Sayın Emrah Erkan Bulucu suçlamak doğru olmaz, bunun yayında Milletvekilleri, İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve özellikle Adıyaman Halkının isteklerine kulaklarını tıkayan AK Parti Genel Merkezi suçludur.

AK Parti genel merkezi bu sefer il başkanlığına kimi seçer bilemeyiz ama halkın istediği ve dağılmaya başlayan partilileri toplayacak bir isim olmazsa ve AK Parti Genel Merkezi gene bildiğini okursa bu partiyi kimse toparlayamaz.

Adıyaman AK Parti İl Başkanı olacak kişi yeri geldiğinde elini masaya vurmasını bilecek, Adıyaman la ilgili konularda kurum müdürlerini çalıştırmayı bilmeli.

AK Parti İl Başkanı olacak kişi Adıyaman’a yapılacak olan işler konusunda AK Parti Genel Merkezi, Milletvekilleri ve kurum müdürleri ile koordineli çalışmak zorunda.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r