DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN %
Adıyaman
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Siyasetin Yeni Yüzü: “Sait Salıcı”

Siyasetin Yeni Yüzü: “Sait Salıcı”

ABONE OL
21 Haziran 2024 15:06
Siyasetin Yeni Yüzü: “Sait Salıcı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Siyasetin Yeni Yüzü: “Sait Salıcı”

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Adıyaman’da hemen hemen bütün siyasiler, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rüzgarından faydalanarak, siyasi koltuklarını korudular. Hatta geldikleri yerlerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a borçlular. Fakat bu son seçimde ortaya çıkan tablonun sorumluları bu partide ve Ankara’da görev yapan siyasetçilerdir. Onlar her dönem olduğu gibi bu yılda bir rüzgarın gelerek, onlardan yana bir tablonun ortaya çıkacaklarını düşündüler. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı ve halk kararını farklı verdi.

Adıyaman özeline gelirsek, ilimizde siyasetliler hiçbir zaman kapı kapı gezmediler. Son seçimde konteynır kentlere bile gitmeyen siyasetçilerimiz vardı. Fakat içlerinde bir kişi vardı ki; o da Sait Salıcı’ydı. Belediye başkanlığına adaylığı verilmeyen Sait Salıcı gece gündüz demeden partisi için çalıştı. Yaptığı bütün çalışmaları sosyal medyasından yayınladı. Bu kadar yoğun bir şekilde çalışan Sait Salıcı, atom karınca gibi girmedik kapı bırakmadı. Keşke diğer vekiller ve Ankara’da bulunan siyasetçilerde Sait Salıcı gibi çalışmış olsaydılar da bunu görmüş olsaydık.

AK Parti’nin kalesi olan Adıyaman ilimizde il, merkez ilçe yönetiminin, kadın ve gençlik kollarının son seçimdeki rahatlığı sandıklara olumsuz olarak yansımıştı. Bu durum sonrası Adıyaman’da yakın bir tarihte olacak olan kongrelerde Adıyaman’da tamamıyla bir değişim olacağı kanaatindeyim. Zaten bu değişim parti yönetiminde olmadığı müddetçe başarının gelmesi de çok zordur. AK Parti’nin bir neferi olan Sait Salıcı gibi heyecanlı kişilerin parti içerisinde görev alması gerekir. Yoksa geçmişte alınan oyların tekrar alınması mümkün değildir.

Sait Salıcı gibi heyecanlı olan çok az sayıda partilinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü son seçimde kapı kapı gezmeyip, sadece kendilerine Müslüm Gürses eserleriyle klip yapan başkanları gördük. Müslüm Gürses gibi yoğun bir kitlesi olan bir sanatçının tercih edilmesi doğru olabilir. Fakat Müslüm Baba’nın damar şarkılarının vatandaş ziyaretleri esnasında değil de, partinin gençlerinin içerisinde olduğu karelerde verilmesi pekte mantıklı değildi. Bu sebeple müzikli kliplerden ziyade AK Parti Adıyaman teşkilatının kapı kapı gezerek vatandaşları ziyaret etmesi gerekir.

Bu Kurban Bayramı’nda bile AK Parti adına vatandaşları ziyaret eden sadece Sait Salıcı ve Mustafa Alkayış’tı. Bu her iki siyasetçi AK Parti adına vatandaşları ziyaret etti. Peki diğer vekiller ve partililer bayramda neredeydi? Bunu da onlara sormak lazım. Zaten vatandaşın derdiyle dertlenmeseniz hiç kimse size ne oy verir ne yüz. Onun için siz siz olun hastanede ve diğer kurumlarda kendi atadıklarınız kurum müdürlerini ziyaret etmek adına konteynır kentlere gidin. Hiçbir şey yapmıyorsanız Sait Salıcı’yı arayın ve o nereye gidiyorsa onunla oraya gidin.

Sait Salıcı’nın kendi başına yaptığı ziyaretlere bakında çocukların onu nasıl sevdiğine şahit olun. Ancak AK Parti’nin Adıyaman milletvekillerinin yaptığı tek iş kendi atadıkları kurum müdürlerini ve hastanede hasta ziyaretlerini ziyaret etmek. Bunun dışında vatandaşı ziyaret ettiklerini ne duyan ne de gören var. Bu tabloyu sadece Adıyaman’da Sait Salıcı yıktı. Bu manada Sait Salıcı’nın Adıyaman’da parti içerisinde önemli bir göreve getirilmesinin isabetli bir karar olacağı kanaatindeyim. Zaten Sait Salıcı’nın yaptığı ziyaretler kendisini de bir yere taşıyacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r