Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Karapınar Mahallesi’nde belediyeye ait sağlıklı yaşam ve spor merkezinin yanında 4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen ek hizmet binasının şantiyesinde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
DAĞINIK HİZMETLERE SON
6 Şubat depremlerinde belediye hizmet binasının yıkılması nedeniyle birçok müdürlüğün konteynerlerde ve farklı mahallelerde hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Tutdere, “Bu durum hizmet kalitesini düşürüyor, vatandaşlarımızı yoruyor. Ek hizmet binamız tamamlandığında icrai birimlerimizi buraya taşıyacağız. Hem bütünlüğü sağlayacağız hem de daha konforlu koşullarda hizmet sunacağız.” dedi.

adiyaman-belediyesi-ek-hizmet-binasi-insaati-devam-ediyor
5 AYDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR
Ek hizmet binasının 5 ay içinde tamamlanacağını belirten Başkan Tutdere, “6 Şubat’ın yaralarını sarmak için imkânlarımız elverdikçe üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir mazerete sığınmadan şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız.” ifadelerini kullandı.
GAZETE
33 dakika önceADIYAMAN
38 dakika önceADIYAMAN
43 dakika önceADIYAMAN
45 dakika önceSPOR
47 dakika önceADIYAMAN
48 dakika önceADIYAMAN
23 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17099 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13768 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11333 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8675 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7895 kez okundu