DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR

ABONE OL
13 Ağustos 2023 21:56
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

AK PARTİ’nin kuruluşunun 22. yıldönümü dolayısıyla bir basın açıklaması yapan Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, AK PARTİ’nin Türk siyasi tarihi içerisinde önemli bir yerinin bulunduğunu ve yaşadığımız çağa damga vurduğunu belirterek, temel hedeflerinin daima millet için çalışmak olduğunu vurguladı. Alkayış, sözlerine şöyle devam etti:

Bugün Ak Dava’nın şekillendiği, AK Parti adıyla resmiyet kazandığı ve milletin iktidara geldiği günün yıldönümüdür. 14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun dâvâ arkadaşları tarafından millete hizmet yolunda kurulmuş olan AK PARTİ 22 yaşındadır. Tecrübeli ve yetkin kadrolarıyla 22 yılda Türkiye için önemli yatırımlar yapan, birçok projeyi uygulamaya koyan, ülkemizin müreffeh bir düzeye erişmesi için gayret gösteren Partimiz, bu süre içerisinde insanımızın önündeki birçok engeli ve yasaklamaları da kaldırarak milletimizi rahatlatmış ve demokrasinin önünü açmıştır. Bugün ülkemizin eğitim, sağlık, adalet, tarım, ekonomi vb. alanlarda edinmiş olduğu kazanımlarda AK Parti’nin payı en yüksektir.

AK PARTİ 22 yaşında. Bir nesil bu partiyle büyümüştür. Ülkemizde siyaset denince akla ilk olarak Ak Parti gelmektedir. Ak Parti, izlediği başarılı siyaset ile yalnızca Türkiye gündemini değil, aynı zamanda dünyanın da gündemini belirlemektedir. Bugün Türkiye’nin karşı çıktığı bir projenin dünyada uygulanabilirliği nasıl mümkün değilse, Türkiye’nin benimsediği bir yatırımın engellenebilirliği de o şekilde mümkün değildir. Bu noktada Ak Parti’nin etkisi büyüktür.

Gücünü daima milletten alan, milletimizin teveccühünü her zaman kazanmış olan ve kendi insanına sonuna kadar güvenen Partimiz, ülkemizin ve milletimizin yarınlarını inşa etmek için canla başla çalışmaktadır. İnsanımızın aydınlık geleceği için daha atacak çok adımımız, icraata dönüştürecek çok projemiz ve hepsinden önemlisi hiç yitirmediğimiz umudumuz ve inancımız vardır.

Milleti ile elbirliği ve gönül birliği etmiş olan AK PARTİ’nin kuruluşunun 22. yıldönümünü kutlarken, ilk günden bugüne değin Partimize emek vermiş olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün üyelerimize, bütün teşkilatlarımıza ve bütün gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ederim. Bu vesileyle aziz hemşehrilerime ve kıymetli vatandaşlarımıza da saygılarımı sunarım.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.