DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042673-2,18%
Adıyaman
30°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”

Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”

ABONE OL
27 Şubat 2024 13:09
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, göreve seçilmesi halinde hayata geçirecekleri projelerle vatandaşların yaşam kalitesini yükselteceklerini vurguladı.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra Adıyaman’da daha önce siyaset yapmış insanlarla da bir araya gelerek görüş ve önerilerini alan Polat, bu çerçevede 2004-2009 yılları arasında Adıyaman Belediye Başkanlığı yapan Muhammed Necip Büyükaslan’ı ziyaret etti.

BÜYÜKASLAN: “ZİYA POLAT’I DESTEKLİYOR, BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Ziyaretlerinden ötürü Polat’a teşekkür eden Büyükaslan; “Ben bu şehirde 5 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Partimin bir çok kademesinde önemli görevler üstlendim. Benim AK Parti’ye gönül bağım var. Dolayısıyla partimizden aday olan değerli arkadaşım, benim gibi AK Davanın önemli bir neferi olarak gördüğüm Ziya Polat bey, ince bir nezaket göstererek şahsımı ziyaret etti. Kendisiyle Adıyaman’ımızı konuştuk. Fikir alışverişinde bulunduk. Ben kendisini gönülden destekliyorum ve başarılı olacağına da inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

ESNAFLARDAN POLAT’A YOĞUN İLGİ

Ziyaretin ardından Demirciler ve Çimentocular Sitesini ve Buğdaycılar ve Hububatçılar Sitesini ziyaret eden Polat, esnaflarla tek tek görüştü, sorun ve taleplerini dinledi, dua ve destek istedi.

POLAT: “GENÇLER İÇİN ÖZEL PROJELERİMİZ VAR”

Daha sonra gençlerin daveti üzerine Çocuk Evini ziyaret eden Polat; “Göreve seçilmemiz halinde hayatın her alanında gençlerimize alan açmanın, destek olmanın, onların dinamizmini ve heyecanını şehrimizin hayrına yönlendirmenin gayreti içerisinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla da buluşan Polat, burada gençlerin ve kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı.

POLAT, EV ZİYARETLERİNİ AKSATMIYOR

Ev ziyaretlerini de aksatmayan Polat, Sümerevler Mahallesinde ve K2 Konteyner Kentte vatandaşların misafiri oldu.

AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin geç saatlere kadar sürdürdüğü bayrak asma programına da katılarak gençlere yardım eden ve burada gençlere hitap eden Polat; “Geç saatlere kadar şehrimizin her noktasını AK Parti bayraklarıyla süsleyen siz genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Davamızın yükünü çeken ve her platformda bizlere destek veren tüm genç kardeşlerimi yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız.” şeklinde konuştu.

Başkan Adayı Polat’a ziyaretlerinde AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu, Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve teşkilat mensupları eşlik etti.

“ADIYAMAN’A AŞIĞIZ, ADIYAMAN’A SEVDALIYIZ”

Seçim çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yapan Polat şu ifadelere yer verdi; “Adıyaman ile olan bağımızı hizmete dönüştürmek için çok önemli hazırlıklar yapıyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde üretken, dinamik, şeffaf, şefkatli ve sorumlu yönetimler vasıtasıyla erişilebilir, öngörülebilir, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, şehri insanlarıyla bütünleştiren programlar uygulayacağız. Bu anlayışla afetlere dayanıklı, dirençli, sağlam yerleşim yerleri kurarak, yeni nesil dijital teknolojilere uygun altyapılar tesis ederek, değer üreten, ekonomilere destek olan yerel yönetim modellerini güçlendirerek, çocuklar, yaşlılar, engelliler, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerini genişleteceğiz. Maddi ve manevi desteklerle toplumumuzun temeli aile yapımızı koruyarak, çevreye ve tabiata duyarlı sürdürülebilir yönetim uygulamalarını yaygınlaştıracağız. Adıyaman’ımızı, mimarisi estetikle yoğrulmuş, tarihi ve kültürel varlıkları korunmuş, huzurlu, güvenli şehir haline getirerek, katılımcı, kaliteli, memnuniyet esaslı yönetimlerle şehrimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamakta kararlıyız. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Adıyaman’ımızı yönetme sorumluluğunu üstlendiğimizde bu anlayışla hedeflerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacağız. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi sıkı tutarak, aramıza kimseyi sokmadan, basiret ve feraseti elden bırakmadan hizmet etmeye gayret göstereceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.