Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, kent merkezinde vatandaşların huzuru ve güvenliği için sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.
Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, Gölbaşı Caddesi ve eski Kahta Caddesi’nde yürütülen trafik ve asayiş çalışmalarını yerinde denetledi. Vatandaşlarla bir araya gelen Nazman, güvenlik ve trafik düzenine ilişkin talepleri dinledi.

il-emniyet-muduru-arzum-nazman-trafik-guvenligi-icin-sahada
Nazman, Gölbaşı Caddesi ve Eski Kahta Caddesi’ni ziyaret ederek, trafik akışı ve asayiş yönünden alınan tedbirler hakkında ekiplerden bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında çarşı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Nazman, trafik güvenliği ve kamu düzenine ilişkin görüş ve talepleri dinledi.
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

il-emniyet-muduru-arzum-nazman-trafik-guvenligi-icin-sahada
Kaynak : PERRE
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17074 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13736 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11300 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8650 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7863 kez okundu