DOLAR 41,9956 0,31%
EURO 48,7779 0,51%
ALTIN 5.557,490,49
BITCOIN 46166761,85%
Adıyaman
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Osmaniye’den Adıyaman’a gelerek hırsızlık yapan 4 şüpheli tutuklandı

Osmaniye’den Adıyaman’a gelerek hırsızlık yapan 4 şüpheli tutuklandı

ABONE OL
23 Ekim 2025 15:35
Osmaniye’den Adıyaman’a gelerek hırsızlık yapan 4 şüpheli tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Adıyaman Radyo Tek Dinle

Adıyaman’da polis ekiplerince düzenlenen hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Altınşehir Mahallesi’nde bir apartmanda meydana gelen ziynet eşyası hırsızlığı olayıyla ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Olayın yaşandığı binadaki güvenlik kameralarını ve çevredeki MOBESE görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini kısa sürede belirledi.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, zanlıların Osmaniye’den Adıyaman’a gelerek hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Ekiplerin düzenlediği eş zamanlı operasyonla M.Ç., Meryem Ç., R.Ç. ve E.Y. yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, şüphelilerin geçmişte de birçok hırsızlık olayına karıştıkları ortaya çıktı. Zanlılardan R.Ç.’nin 10, E.Y.’nin 31, Meryem Ç.’nin 64 M.Ç.’nin ise 88 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Kaynak : PERRE

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
300x250r