Kahta Belediyesi, 34 milyon 500 bin TL değerindeki 14 yeni aracı hizmet filosuna kattı. Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, “Güçlü belediye, güçlü hizmet demektir” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz aylarda 100 milyon TL değerinde 17 iş makinesini hizmete kazandıran Kahta Belediyesi, 34 milyon 500 bin TL değerindeki 1 vidanjör, 10 hizmet aracı ve 3 toplu taşıma aracıyla filosunu daha da güçlendirdi.
Yeni araçların tanıtımı için belediye hizmet binası önünde düzenlenen törene Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti İlçe Başkanı Gaffar Çelebi, Belediye Başkan Yardımcıları, MHP İlçe Başkanı Sıraç Aslan, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Duru, İlçe Müftüsü Süleyman Turul, Milli Eğitim Müdürü Lütfi Başli, belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, araç filosunu sürekli yenileyerek hizmet kapasitesini artırdıklarını ifade etti. Başkan Hallaç, “Kahta Belediyesi olarak her geçen gün daha güçlü bir filoyla halkımıza hizmet ediyoruz. Geçtiğimiz yıl 4 temizlik aracı ve 1 arama kurtarma aracını filomuza katmıştık. Geçtiğimiz ay ise 17 iş makinesini hizmete sunmuştuk. Bugün de 1 vidanjör, 10 hizmet aracı ve 3 toplu taşıma aracını ilçemize kazandırıyoruz. Güçlü belediye demek, çok iş demek, çok hizmet demektir. Biz de bu anlayışla Kâhta halkı için gece gündüz çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

kahta-belediyesi-arac-filosuna-14-yeni-arac-daha-katildi
Başkan Hallaç, göreve geldikleri günden bu yana belediyenin araç parkına yapılan yatırımların toplamda 135 milyon TL’ye ulaştığını belirterek, “Görev süremiz boyunca 36 yeni aracı filomuza dahil ederek belediyemizin hizmet gücünü önemli ölçüde artırdık. Kahta’mıza en iyi hizmeti sunmak için ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Tören, Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal’ın yeni araçları incelemesi ve belediyeye ile Kâhta halkına hayırlı olması temennilerinin ardından sona erdi.
Kaynak : PERRE
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
4 gün önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17050 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13708 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11274 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8627 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7830 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.