Adıyaman Belediyesi, altyapı hizmetlerinde kullanılan malzemeyi kendi imkânlarıyla üretmek için Göksu ve Çemberlitaş’taki taş kırma ve eleme tesislerinde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, bu yatırımla hem hammaddeye daha kısa sürede ulaşmayı hem de bütçede tasarruf sağlamayı hedefliyor.
Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, altyapı hizmetlerinin daha hızlı ve verimli yürütülmesi için belediyeye ait mevcut tesislerin yenilendiğini belirtti. Tutdere, “Adıyaman Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an Çemberlitaş köyündeki taş kırma ve eleme tesisimizin bulunduğu alandayız. Bu tesisin kapasitesini artıracak yatırımlar yaptık. Hem burayı hem de Göksu’daki tesisimizi yeniliyoruz.” dedi.

adiyaman-belediyesi-tas-kirma-ve-eleme-tesislerini-yeniliyor
TASARRUF SAĞLANACAK
Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından altyapı ve yol çalışmalarında ihtiyaç duyulan malzemenin belediye imkânlarıyla temin edileceğini ifade eden Tutdere, bu sayede belediye bütçesine önemli ölçüde tasarruf sağlanacağını vurguladı. “Yaklaşık bir buçuk ay içinde tesislerimizi faaliyete geçirdiğimizde, şehir merkezinde yürüttüğümüz tüm altyapı ve asfalt çalışmalarında kullanacağımız malzemeyi kendi tesislerimizden elde edeceğiz.” diye konuştu.
ÜRETİM KAPASİTESİ ARTACAK
Tesislerin devreye girmesiyle birlikte belediyenin üretim kapasitesinin artacağını söyleyen Tutdere, “Şehrimizin altyapı yatırımlarını hızlandırırken belediyemizin kurumsal kapasitesini de güçlendirmiş olacağız. Yenilenen tesislerimizle birlikte hizmetlerimizi daha etkin hale getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

adiyaman-belediyesi-tas-kirma-ve-eleme-tesislerini-yeniliyor
Başkan Tutdere, yürütülen çalışmaların Adıyaman Belediyesi’ne uzun vadede hem ekonomik hem de operasyonel katkı sağlayacağını belirterek, yenilenen tesislerin Adıyaman’a hayırlı olmasını diledi.
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
2 saat önceADIYAMAN
2 saat önceADIYAMAN
2 saat önceADIYAMAN
2 saat önceEKONOMİ
2 saat önceADIYAMAN
2 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17063 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13722 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11287 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8639 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7847 kez okundu