Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, teşkilatın her kademesinde görev yapan personelle birebir görüşmelerini sürdürüyor.
Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, Emniyet Teşkilatı bünyesinde görev yapan personelle birebir görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Personelin talebi olmadan yapılan görüşmelerde; çalışma koşulları, hizmet süreçleri, kurumsal ihtiyaçlar ve personel memnuniyeti gibi başlıklar ele alındı.
İl Emniyet Müdürü Nazman görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, “Personellerimizin talebi olmadan gerçekleştirilen görüşmelerde çalışma koşullarından, hizmet süreçlerine, kurumsal ihtiyaçlardan, personel memnuniyetine kadar tüm başlıklar doğrudan değerlendirildi. Her personelimizin görüşünün değerli olduğu, öneri ve değerlendirmelerinin karar süreçlerine katkı sağladığı personel görüşmeleri; personelimizin teşkilatına olan aidiyet duygusunu artırmak, güçlü iletişim modelimiz ve insan odaklı çalışma prensibimizin somut bir yansımasıdır” dedi.
Kaynak : PERRE
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
17 saat önceADIYAMAN
17 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17089 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13751 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11318 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8663 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7877 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.