Şanlıurfa yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında sporcularımızdan 60 kg da İrem Akman Kick Light branşında Türkiye Şampiyonu olurken 51 kğ Genç erkekler Full Contact braşında Bünyamin Kuştepe Türkiye 3. oldu.
Türkiye genelinde 8 bin sporcunun katıldığı Kick Boks Şampiyonasında büyük başarılar elde eden Şampiyon Sporcularımız Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.
Tüm branşlarda olduğu gibi Kick Boks’da önemli başarılara imza attıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Şampiyon Sporcuları tebrik ederek şöyle konuştu; ”Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 2 sporcumuzun elde ettiği derece ile gurur duyduk. Bu başarının elde edilmesi hiç tesadüf değil. Sporda disiplin, ahlak, inanç, azim ve çalışma hırsı olduğu sürece yeni başarılar gelmeye devam edecektir. Kendilerini yetiştiren başta antrenörümüz olmak üzere onları sporda teşvik eden ailelerine de ayrıca teşekkür ediyorum.

ADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önceADIYAMAN
16 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17079 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13739 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11305 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8654 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7868 kez okundu