Adıyaman’ın Kahta ilçesinde deprem sonrası Adıyaman’daki enkazlardan hurda demir çalan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Alınan bilgiye göre, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman yolu Kahta girişi istikametinde yaptıkları uygulamada, durumundan şüphelendikleri ve içinde hurda demirlerin yüklü olduğu bir kamyonu durdurdu. Yapılan çalışmalar sonucunda, hafriyat kamyonunun Adıyaman il merkezindeki enkaz alanlarından izinsiz olarak hurda demir yükledikleri öğrenildi. Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından hafriyat kamyonunun sürücüsü A.D. isimli şahıs ile yanında bulunan F.Ç. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADIYAMAN
2 saat önceADIYAMAN
2 saat önceADIYAMAN
2 saat önceADIYAMAN
2 saat önceADIYAMAN
5 saat önceADIYAMAN
5 saat önceADIYAMAN
5 saat önce
1
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13768 kez okundu
2
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8675 kez okundu
3
Babacan: Başka bir çıkış yok biz bu bütün hazırlıkları 6’lı masaya koyduk
7241 kez okundu
4
Polisler, ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ Projesiyle öğrencilere bilgilendirildi
6978 kez okundu
5
Benzine 1,79 TL zam geliyor
6282 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.