Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bulunan bir inşaat alanında çalışan 60’ı aşkın sayıda işçi, yedikleri yemek sonrasında gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
Gölbaşı ilçesinde devam eden TOKİ konut inşaatlarında çalışan işçiler, akşam saatlerinde yedikleri yemekten sonra fenalaşmaya başladılar. Durumu fark edenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından işçiler, Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İnşaat işçilerinin sağlık durumlarına ilişkin bilgi veren yetkililer, işçilerin yedikleri yemekten dolayı zehirlenerek fenalaştığına dair iddiaların olduğunu belirtti. Hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturmanın sürdüğü öğrenilirken, işçilerin yaşadığı gıda zehirlenmesi olayının ardından alınacak önlemler de değerlendiriliyor.
Kaynak : PHA
ADIYAMAN
3 saat önceADIYAMAN
3 saat önceADIYAMAN
3 saat önceADIYAMAN
3 saat önceADIYAMAN
3 saat önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17081 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13740 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11308 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8656 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7869 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.