Adıyaman Valiliği toplantı salonunda deprem sonrası eğitimle ilgili konular Vali Osman Varol başkanlığında masaya yatırıldı.
Adıyaman Valisi Osman Varol başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ve birim sorumlular tarafından eğitim alanlarında yapılan çalışmalar, eksiksiz bir şekilde sağlanması için yapılacak okul binalarının belirlendiği alanlarla ilgili çalışmaların değerlendirildiği masaya yatırıldı.
Toplantıda değerlendirmede bulunan Vali Varol, “Depremin yıktığı şehrimizi bir an önce ayağa kaldırmanın, eğitim ve sosyal alanlarıyla yeniden eski canlılığına kavuşturmanın gayretiyle çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.” dedi.
Kaynak : PHA
TÜRKİYE
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
18 saat önceADIYAMAN
20 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17013 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13672 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11235 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8602 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7784 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.