Basın mensupları, Adıyaman Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda bir araya geldi.
Adıyaman Belediyesi tarafından her koşulda ve mekanda durmaksızın koşturup kamuoyuna bilgi aktarmak için elinden gelenin fazlasını yapan basın mensupları için ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle program düzenlendi. Düzenlenen programa Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Oruç ve birim müdürleri katıldı.
Basın mensuplarıyla gerçekleştirilen samimi sohbetlerin ardından 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden basın mensupları için Kur-an okutuldu.
Adıyaman Belediyesi yetkilileri, program sonunda basın mensuplarına gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek çeşitli hediyeler takdim ettiler.

ADIYAMAN
24 saat önceADIYAMAN
24 saat önceADIYAMAN
24 saat önceADIYAMAN
24 saat önceADIYAMAN
24 saat önceADIYAMAN
24 saat önceADIYAMAN
24 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17093 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13753 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11320 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8663 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7880 kez okundu