Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı, ilgili kurum ve kuruluşlar arasında düzenlenen ‘Adıyaman İli Taşra Birimleri Eylül Ayı Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’ Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Adıyaman İli Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı, Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Akkan’ın koordinatörlüğünde yapıldı. Toplantıda, Tarım Kredi Kooperatifi tarafından badem alımlarının yapılmakta olduğu, çiftçilerin bu konuda bilgilendirilmesi için ortak çalışma yapılması ve orman yangınlarının önlenmesi konusunda taşra birimleri tarafından hakeza ortak çalışma yapılması kararlaştırıldı.
TMO, Tarım Kredi Kooperatifi, Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Tohum Test Merkezi Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, DSİ 203. Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Orman Fidanlık Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.
Kaynak : PERRE
SİYASET
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
2 gün önceADIYAMAN
3 gün önceADIYAMAN
3 gün önceADIYAMAN
3 gün önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17074 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13732 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11297 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8650 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7860 kez okundu