Adıyaman’da kentin ticari hayatını yeniden canlandırmak ve vatandaşlara modern bir alışveriş deneyimi sunmak amacıyla başlatılan 1. Etap Çarşı Projesi’nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor.
Proje kapsamında, depreme dayanıklı yapılarla estetik ve ekonomik değer taşıyan bir yaşam alanı inşa ediliyor.
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projenin şantiye alanını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Varol, modern dükkânlar ve sosyal donatı alanlarıyla donatılacak çarşının, hem esnaf hem de vatandaşlar için yeni bir cazibe merkezi olacağını belirtti.
Depremden ağır etkilenen kentte yalnızca kalıcı konutlar değil, aynı zamanda şehrin vizyonunu değiştirecek projeler ürettiklerini ifade eden Vali Varol, “Adıyaman’ı eski canlılığına kavuşturmak ve sosyal yaşama yeni bir soluk getirmek için çalışıyoruz,” dedi.
Vali Varol, kente değer katacak bu önemli projenin hayırlı olmasını dileyerek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
Kaynak : PHA
ADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
Az önceADIYAMAN
15 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.