Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla “Halk Günü” buluşmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.
Adıyaman Valiliği’nde her hafta gerçekleştirilen halk buluşmaları bu hafta da gerçekleştirildi. Valilik makamında ağırlanan vatandaşlarla bir araya gelen Vali Osman Varol, kendisine iletilen ihtiyaç ve talepleri dinledi. Kendisine iletilen sorunları not alan Vali Osman Varol, ilgili kurumlara gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.

adiyamanda-halk-gunu-bulusmalari-devam-ediyor
Adıyaman Valiliği tarafından paylaşılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Toplumun her kesimini sevgi ve muhabbetle kucaklayan bir anlayışla her hafta düzenlediği halk buluşmaları ile vatandaşlarımızı Valilik Makamında ağırlayarak ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Valimiz Sayın Dr.Osman Varol, misafir ettiği her bir hemşerimizin sesine kulak vermeye, gönlüne ve yüreğine dokunarak dertlerini dinleyip çare bulmaya devam ediyor.
Çözüm ve sonuç odaklı gerçekleştirilen halk buluşmasında vatandaşlarımızla sıcak ve samimi bir atmosferde sohbet eden Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, kendisine iletilen sorunları not aldırarak ilgili kurumlara gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.”
Kaynak : PHA
ADIYAMAN
1 saat önceTÜRKİYE
5 saat önceADIYAMAN
5 saat önceADIYAMAN
1 gün önceADIYAMAN
1 gün önceTÜRKİYE
1 gün önceADIYAMAN
1 gün önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17101 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
13771 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11334 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8679 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7899 kez okundu