Şehir genelindeki çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Adıyaman Belediyesi, Altınşehir Mahallesinde 6 Şubat’ın izlerini silmek için kollarını sıvadı.
6 Şubat depremlerinin hasarlarını ortandan kaldırmak için sürdürülen çalışmalara Adıyaman’ın en büyük mahallelerinden biri olan Altınşehir Mahallesinde devam eden Adıyaman Belediyesi, mahalleyi hızla eski günlerine kavuşturmak için altyapı ve üstyapı çalışmalarına aynı anda başladı.
“MAHALLEMİZİ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN HIZLA ÇALIŞIYORUZ”
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen mahallelerimizden biri de Altınşehir Mahallemiz idi. Ekiplerimiz, mahallemizin özlenen, eski günlerine dönmesi için son hızla çalışıyor.” dedi.
Başkan Tutdere sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şehrimizin nüfus anlamında en büyük mahallelerinden biri Altınşehir Mahallemizde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin asfalt öncesi freze çalışması ve akabinde asfalt serme işleminin yanı sıra, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de aynı zamanda kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimizin hummalı çalışması ile en kısa sürede çalışmaları mahallemizi eski günlerine kavuşturacağız.”

ASAYİŞ
1 saat önceSİYASET
1 saat önceADIYAMAN
1 saat önceKÜLTÜR
5 saat önceSİYASET
5 saat önceİLÇELER
5 saat önceSAĞLIK
5 saat önce
1
Öğretmenler Korosundan Kahtalı Mıçe’ye Türkülerle anma gecesi düzenlendi
17224 kez okundu
2
Polat: “Biz bu şehre sevdalıyız, biz Adıyaman’a aşığız, biz bu şehrin insanına gönülden bağlıyız.”
14015 kez okundu
3
Yıldırım’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
11472 kez okundu
4
MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ: AK PARTİ, ÇAĞIMIZIN PARTİSİDİR
8784 kez okundu
5
Adıyaman’da depreme dirençli yeni çarşı projesi hızla yükseliyor
7996 kez okundu